Close

Arkisto

Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 20.2.2024

Teivon tiistai-illan Toto5-yllätyksestä vastasi Hannu Torvisen ohjastama ja Riikka Peltolan valmentama Ingela K. Tamma kiri varhain kärkeen ja vastaili lopussa niukkaan voittoon. Muissa kohteissa oli hieman selväpiirteisempää, kun voittoihin ravasivat Hurman Viesker, Mickey Match, Impresario ja Father’s Hope. Nuorten Sarjan voitto meni Colonial Pitcherille, montéssa paras oli Murolii. Illan voittajakattauksen täydensivät Valentina ja Take Care.

Lue lisää »
Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 13.2.2024

Teivon tiistai-illan Toto5-kierros tarjoili kolme pikkuyllättäjää se pari selvää suosikkivoittajaa. Illan yllättäjät olivat Hazelhen Hermes, Pilssin Taika ja Father’s Hope. Suosikeista tehtävänsä hoitivat kunniakkaasti Impresario ja Elvis Travian. Jälkimmäisen ohjastaja Santtu Raitala oli illan kaksoisvoittaja, toisen täysosuman toi Bluehill’s Ghost. Muissa lähdöissä voittoihin ravasivat Meleko Kommee, Navy Blue, Gapminder Pellini ja Tarok.

Lue lisää »
Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 6.2.2024

Teivon tiistai-ilta oli neljän voiton Jarmo Saarelan näytöstä. Kärkisijat tulivat Knows Faithin, Preacherin, Pate Pollean ja Menoliinan Seriinan rattailla. Preacherin ja Pate Pollean lisäksi oikean Toto5-rivin muodostivat New Grove Waylon, Por Glam Rock ja Leemark’s Icy. Illan muut voittajat olivat valmentajana kahteen voittoon yltäneen Markku Niemisen Jesper Williams sekä pitkästä aikaa voittokantaan palannut Apteekkari.

Lue lisää »
Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 26.1.2024

Teivon perjantai-illassa ravattiin yhdeksän lähdön voimin. Illan tähti oli Santtu Raitala, joka ajoi neljä voittoa. Kärkisijat tulivat Tapio Mäki-Tulokkaan valmentamilla Bluehill’s Ghostilla ja Rahajamatchilla, Jukka Huuskolan Shaqirilla sekä Sebastian Långströmin treenaamalla Green Bossilla. Illan muissa lähdöissä voitot menivät Maiteron Hilimalle, Maccelle, Mette-Maritille, Lockdown Ladylle sekä Kukkarosuon Kurkolle.

Lue lisää »
Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 20.1.2024

Teivon lauantain Toto75-kierros tarjoili pari yllätystä. Iltapäivän isoimmasta yllätyksestä vastasi Antti Teivaisen ohjastama ja Aripekka Pakkasen valmentama Muska, jonka kiri kantoi voittoon tammalähdössä. Hieman pienemmän yllätyksen pelikansalle tarjoili Hannu Hietasen ohjastama King Of The North. Hietanen, Teivainen ja Pakkanen olivat iltapäivän kaksoisvoittajia. Hietaselle toisen voiton toi Issakan Valo, Teivainen ajoi ykkösen Show Must Go Onilla ja Pakkasen suojateista myös Top Score voitti oman lähtönsä. Oikean Toto75-rivin täydensivät Mieletön Melinda ja Kyle Web. Iltapäivän muut voittajat olivat Bluehill’s Wizard, Tukkijätkä, Impresario ja Säpikäs.

Lue lisää »
Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 9.1.2024

Teivon ravikausi 2024 käynnistyi yhdeksän lähdön tiistairaveilla. Toto5-rivi ei isoja yllätyksiä tarjoillut. Kohteiden voitot menivät terävästi lopettaneen Activistin, vahvasti kirineiden Impresarion ja Dodiin, voittokone Ray Boyn ja johtavan takaa terävästi kirineen Margarita Lucan nimiin. Ray Boyn ohjastaja Hannu Torvinen oli kahden voiton mies, kun myös Return Of Wurst hoiti oman tehtävänsä kunnialla koko matkan johdon päätteeksi. Illan muut voittajat olivat alkulaukkansa hyvin paikannut Meeris, neljännen kerran putkeen voittanut Koskelan Valtti ja montéssa keulapaikalta tapahtumia kontrolloinut Murolii.

Lue lisää »