Close

Ravikoulun yhteystiedot

Teivon Ravikoulu sijaitsee Teivon Ravikeskuksen tallialueella Mikkolantien varressa. Tarkkaa osoitetta Ravikoulun talliin ei ole, osoite Mikkolantie 62 ohjaa Tampereen Hevosklinikan pihaan, josta oikealle kääntymällä päästään Teivon tallialueelle, jossa Ravikoulu sijaitsee.

Ravikoululle tullessa autot voi pysäköidä talliportin sisäpuolelle, karttaan merkitylle pysäköintialueelle. Tärkeää on huomioida risteys juuri ennen pysäköintialuetta, jossa liikkuu paljon hevosia. Hevosilla on tallialueella aina etuajo-oikeus, joten seuraathan tarkoin, missä hevosia liikkuu! Pysäköintialueelta siirtyminen kävellen ravikoululle, joka sijaitsee ensimmäisen tallirakennuksen ensimmäisellä käytävällä, noin 100 metrin päässä pysäköintipaikasta. Ravikoulun tallin päällä on kyltti ”Teivon Ravikoulu”. Rohkeasti sisään vain!

Ravikoululle pääsee myös bussilla nro 80, pysäkki Mikkolantiellä Keijärven kohdalla.

Tavoitat meidät numerosta 050 477 0450 tai sähköpostitse ravikoulu@teivo.fi

Ravikoulun tunnille pukeudutaan sään mukaan sellaisiin vaatteisiin ja kenkiin, jotka saavat likaantua. Mikäli omistat kypärän, voit ottaa sen mukaan, mutta kypärän ja ajolasit saa myös tallilta lainaan. Montétunneilla turvaliivi on pakollinen, saat sen meiltä tarvittaessa lainaan. Muista pukeutua lämpimästi!

Riittää, kun saavut tallille noin 5 minuuttia ennen omaa tuntiasi.

Lisäämme kaikki Ravikoulun lasten ja nuorten toiminnassa mukana olevat Teivon Ravinuorten jäseniksi. Vuosijäsenyyden hinta on 25 euroa, joka sisältää mm. toiminnassamme voimassa olevan vakuutuksen. Aikuisille suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta!

Hevoset & ponit

Angel Sky "Sulo"

Sulo on 12-vuotias lämminveriruuna, jonka vauhdikkaasta kyydistä nauttivat kaikki. Sulo on tehnyt hienon kilpauran Ranskassa ja on ansainnut radoilta yli 200 000 euroa. Kokenut maailmanmatkaaja ei hermostu mistään tilanteesta – paitsi, jos ruoka on myöhässä!

Don Herkules "Herkku"

Herkku on 13-vuotias lämminveriruuna, joka on jo kokenut ravikoulukonkari, sillä Herkku on toiminut opetushevosena myös Vermon Ravikoululla. Herkku on super kiltti herrasmies joka tilanteessa ja yksi lasten suosikeista.

BWT Alarm "Lauri"

Lauri on 10-vuotias lämminveriruuna, joka on erityisen kiltti hoitaa, ajaa ja ratsastaa. Lauri on rauhallisuuden perikuva ja onkin vasta-alkajien luottohevonen.  

Jumping Jack Harmi "Jaska"

Jaska on 10-vuotias lämminveriruuna, joka on ravikoulun tuorein hankinta. Jaska on hauska hevonen, kiltillä ruunalla on omanlaatuinen askellustapa. Ajossa Jaska sopii parhaiten hieman kokeneimmille ohjastajille.

Ponikujan Ella ”Ella”

Ella 15-vuotias shetlanninponitamma, joka on kuin tehty lasten opetusponiksi. Ella on kilpaillut menestyksekkäästi ponilähdöissä ja ehtinyt tekemään myös yhden varsan. Ellan omistaa Teivon Ravinuoret.

Elvin Stone ”Elvis”

Elvis on 13-vuotias shetlanninponiruuna, joka on herkkä, mutta kiltti hoitaa ja ajaa. Elvis on todellinen hurmuri pitkän harjansa kanssa ja Elvis onkin luottoponi erilaisiin tapahtumiin. Elviksen kilpailuoikeus on vuokrattu Teivon Ravinuorille.

Alfurin Norbert "Pena"

Pena on 10-vuotias shetlanninponiruuna, joka liittyi ravikoulun laumaan syksyllä 2022. Pena on mukava ja kiltti hoitaa, toisinaan Pena on ajaessa laiska. Pena kilpailee yhä poniraveissa. Penan omistaa Teivon Ravinuoret.

Ohjaajat

Nora Rantanen

Nora on valmistunut lähihoitajaksi lapsiin ja nuoriin erikoistuen. Nora onkin todellinen taitaja lasten kanssa ja vastaa lasten ja nuorten ohjelmasta, hevosavusteisesta toiminnasta sekä ponisynttäreistä. Nora vetää ammattitaidolla myös aikuisten ajotunnit sekä kurssit.

Anni Järvinen

Anni on ollut ikänsä ravihevosten kanssa ja hoitanut pappansa huippuravureita, kuvassa MAS Archie. Tällä hetkellä Anni opiskelee Tampereen Yliopistossa ja koulun ohessa työskentelee ravikoululla viikonloppuisin sekä aikuisten että lasten tuntien ja kurssien parissa. 

Viena Kauppi

Viena on työskennellyt aikanaan ravihevosen hoitajana Suomessa ja ulkomailla. Viena työskentelee Teivon toimistossa ja vastaa ravikoulun toiminnasta. Tallissa Viena nähdään päivittäin erilaisia käytännön asioita hoitamassa tai erityisesti montétuntien pidossa.

Annika Räisänen

Annika on hevosalan rautainen ammattilainen. Annika on pyörittänyt aiemmin omaa tallia ja tuntee talliarjen kuin omat taskunsa. Annika hoitaa ravikoulun aamutalleja, mutta Annikan voi satunnaisesti nähdä myös ajotuntien pidossa.