Close

Ravikoulun yhteystiedot

Teivon Ravikoulu sijaitsee Teivon Ravikeskuksen tallialueella Mikkolantien varressa. Tarkkaa osoitetta Ravikoulun talliin ei ole, osoite Mikkolantie 62 ohjaa Tampereen Hevosklinikan pihaan, josta oikealle kääntymällä päästään Teivon tallialueelle, jossa Ravikoulu sijaitsee.

Ravikoululle tullessa autot voi pysäköidä talliportin sisäpuolelle, karttaan merkitylle pysäköintialueelle. Tärkeää on huomioida risteys juuri ennen pysäköintialuetta, jossa liikkuu paljon hevosia. Hevosilla on tallialueella aina etuajo-oikeus, joten seuraathan tarkoin, missä hevosia liikkuu! Pysäköintialueelta siirtyminen kävellen ravikoululle, joka sijaitsee ensimmäisen tallirakennuksen ensimmäisellä käytävällä, noin 100 metrin päässä pysäköintipaikasta. Ravikoulun tallin päällä on kyltti ”Teivon Ravikoulu”. Rohkeasti sisään vain!

Ravikoululle pääsee myös bussilla nro 80, pysäkki Mikkolantiellä Keijärven kohdalla.

Tavoitat meidät numerosta 050 477 0450 tai sähköpostitse ravikoulu@teivo.fi

Ravikoulun tunnille pukeudutaan sään mukaan sellaisiin vaatteisiin ja kenkiin, jotka saavat likaantua. Mikäli omistat kypärän, voit ottaa sen mukaan. Montétunneilla turvaliivi on pakollinen, saat sen meiltä tarvittaessa lainaan. Muista pukeutua lämpimästi!

Lisäämme kaikki Ravikoulun lasten ja nuorten toiminnassa mukana olevat Teivon Ravinuorten jäseniksi. Vuosijäsenyyden hinta on 25 euroa, joka sisältää mm. toiminnassamme voimassa olevan vakuutuksen. Aikuisille suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta!

Hevoset & ponit

Angel Sky "Sulo"

Sulo on 12-vuotias lämminveriruuna, jonka kyydistä nauttivat kaikki. Sulo on tehnyt hienon kilpauran Ranskassa ja onkin ansainnut radoilta yli 200 000 euroa. Sulon omistaa Custom Group.

Vertigo Kemp ”Vertti”

Vertti on 15-vuotias lämminveriori, joka on maailman kiltein. Vertti on todella miellyttävä ajaa ja ratsastaa. Vertti rakastaa, kun sitä hoidetaan. Vertin omistaa Rockmantic Stable.

BWT Alarm "Lauri"

Lauri on 10-vuotias lämminveriruuna, joka on erityisen kiltti ja hyväajoinen. Lauri on rauhallisuuden perikuva, joka ei hötkyile missään tilanteessa. Laurin omistaa Eemeli Hyvärinen.

Johnny Flame "Johnny"

Johnny on 8-vuotias lämminveriruuna, joka ravikoulun töiden ohella myös kilpailee raveissa. Johnny on todella sympaattinen herrasmies, joka suurilla silmillään valloittaa kaikkien sydämetet. Johnnyn omistaa Stable Last Samurais.

Ponikujan Ella ”Ella”

Ella 15-vuotias shetlanninponitamma, joka on kuin tehty lasten opetusponiksi. Ella myös kilpailee menestyksekkäästi ponilähdöissä. Ellan omistaa Teivon Ravinuoret.

Elvin Stone ”Elvis”

Elvis on 13-vuotias shetlanninponiruuna, joka on herkkä, mutta kiltti hoitaa ja ajaa. Elvis on todellinen hurmuri pitkän harjansa kanssa. Elviksen omistaa Mikko Viitanen.

Sonya A ”Sonja”

Sonja on 7-vuotias shetlanninponitamma, jonka emä on ravikoulun Ella. Sonja on yksityisessä omistuksessa ja tekee ravikoulun töitä satunnaisesti. Sonjan omistaa Hanna Kopalainen.

Ohjaajat

Reetta Hirvonen

Reetta on aikanaan käynyt itse Teivon Poniravikoulun kurssit ja on ajanut poneilla lähes 150 starttia. Reetta on todellinen poniravitaitaja! Reetta kilpailee montéssa ja vastaakin ravikoulun montétunneista yhdessä Vienan kanssa sekä suurimmasta osasta aikuisten kursseja.

Nora Rantanen

Nora on juuri valmistunut lähihoitajaksi lapsiin ja nuoriin erikoistuen. Nora onkin todellinen taitaja lasten kanssa ja vastaakin lasten ja nuorten ohjelmasta, hevosavusteisesta toiminnasta sekä ponisynttäreistä. Nora vetää myös aikuisten ajotunteja sekä kursseja.

Minttu Mäkinen

Minttu on raviurheilun rautainen ammattilainen. Minttu on pyörittänyt omaa valmennustallia sekä työskennellyt yksityisvalmentajana. Minttu tekee tällä hetkellä ravikoulun tunteja vain satunnaisesti.

Viena Kauppi

Viena on työskennellyt ravihevosen hoitajana Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä Viena työskentelee Teivon toimistossa ja vastaa ravikoulun hallinnollisesta puolesta sekä montétunneista yhdessä Reetan kanssa. Tallissa Viena nähdään lähes päivittäin erilaisia käytännön asioita hoitamassa.