Close

Ravikoulun yhteystiedot

Teivon Ravikoulu sijaitsee Teivon Ravikeskuksen tallialueella Mikkolantien varressa. Tarkkaa osoitetta Ravikoulun talliin ei ole, osoite Mikkolantie 62 ohjaa Tampereen Hevosklinikan pihaan, josta oikealle kääntymällä päästään Teivon tallialueelle, jossa Ravikoulu sijaitsee.

Lasten kerhoihin ja leireille kokoontuminen talliportille. Ravikoululle tullessa autot voi pysäköidä talliportin sisäpuolelle, karttaan merkitylle pysäköintialueelle. Tärkeää on huomioida risteys juuri ennen pysäköintialuetta, jossa liikkuu paljon hevosia. Hevosilla on tallialueella aina etuajo-oikeus, joten seuraathan tarkoin, missä hevosia liikkuu! Pysäköintialueelta siirtyminen kävellen ravikoululle, joka sijaitsee ensimmäisen tallirakennuksen ensimmäisellä käytävällä, noin 100 metrin päässä pysäköintipaikasta. Suosittelemme kävelemään tallille radan puolelta (katso nuolet kartasta). Ravikoulun tallin päällä on kyltti ”Teivon Ravikoulu”. Rohkeasti sisään vain!
Ravikoululle pääsee myös bussilla nro 80, pysäkki Mikkolantiellä Keijärven kohdalla.

Tavoitat meidät numerosta 050 477 0450 tai sähköpostitse ravikoulu@teivo.fi.
UUTTA! Voit ilmoittaa esimerkiksi kerhokerran peruuntumisesta suoraan tallin puhelimeen numeroon 046 920 4512.

Ravikoulun tunnille pukeudutaan sään mukaan sellaisiin vaatteisiin ja kenkiin, jotka saavat likaantua. Mikäli omistat kypärän, voit ottaa sen mukaan, mutta kypärän ja ajolasit saa myös tallilta lainaan. Montétunneilla turvaliivi on pakollinen, saat sen meiltä tarvittaessa lainaan. Muista pukeutua lämpimästi!

Riittää, kun saavut tallille noin 5 minuuttia ennen omaa tuntiasi.

Lisäämme kaikki Ravikoulun lasten ja nuorten toiminnassa mukana olevat Teivon Ravinuorten jäseniksi. Vuosijäsenyyden hinta on 12 euroa, joka sisältää mm. toiminnassamme voimassa olevan vakuutuksen. Aikuisille suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta!

Hevoset & ponit

Tulossa myöhemmin

Bentley U.N.G. "Paavo"

Paavo on 12-vuotias lämminveriruuna, joka tullut ravikoululle Ruotsista. Paavo on aina hyvällä tuulella,  super kiltti ja todella miellyttävä ajaa. Paavo on sopii erinomaisesti aloitteleville ohjastajille.

BWT Alarm "Lauri"

Lauri on 12-vuotias lämminveriruuna, joka on erityisen kiltti hoitaa ja ajaa. Lauri on rauhallisuuden perikuva ja onkin vasta-alkajien luottohevonen. Lauri on myös lasten suosikki.

Rarity Red "Riki"

Riki on 8-vuotias lämminveriruuna, jonka eroaa väriltään muista hevosistamme.  Sympaattinen Riki on tosi kiltti hoitaa ja todella miellyttävä ajaa. Riki sopii sekä aloitteleville että kokeneille ohjastajille.

Ambrogio "Aapo"

Aapo on 12-vuotias lämminveriruuna, joka on kokenut konkari kilpakentillä. Aapon saavutuksiin luetaan mm. montén Pohjoismaiden mestaruus, joten Aapo on kysytty kaveri erityisesti montétunneilla. Ajossa Aapo soveltuu vähän kokeneemmille ohjastajille.

Hola Alejandro "Harri"

Harri on 10-vuotias lämminveriruuna, joka siirtyi huhtikuussa 2024 Teivon Ravinuorten omistukseen. Harri on kiltti hoitaa ja ajaa ja sopiikin ajossa sekä aloitteleville että kokeneemmille ohjastajille. 

Ponikujan Ella ”Ella”

Ella 17-vuotias shetlanninponitamma, joka on kuin tehty lasten opetusponiksi. Ella on kilpaillut menestyksekkäästi ponilähdöissä ja ehtinyt tekemään myös yhden varsan. Ellan omistaa Teivon Ravinuoret. Ella mammalomalla ja sen suloinen varsa syntyi 30.4.2024.

Elvin Stone ”Elvis”

Elvis on 15-vuotias shetlanninponiruuna, joka on herkkä, mutta kiltti hoitaa ja ajaa. Elvis on todellinen hurmuri pitkän harjansa kanssa ja Elvis onkin luottoponi erilaisiin tapahtumiin. Elviksen kilpailuoikeus on vuokrattu Teivon Ravinuorille.

Alfurin Norbert "Pena"

Pena on 12-vuotias shetlanninponiruuna, joka liittyi ravikoulun laumaan syksyllä 2022. Pena on mukava ja kiltti hoitaa, toisinaan Pena on ajaessa laiska. Pena kilpailee yhä poniraveissa. Penan omistaa Teivon Ravinuoret.

Mina "Miina"

Miina on 15-vuotias shetlanninponitamma. Miina on tallin nopein poni ja onkin melko vauhdikas ajettava. Miina on nuorempana kilpaillut Ruotissa ja voittanut mm. shetlanninponien Derbyn. Miina on ravikoululla tuuraamassa mammalomalla olevaa Ellaa. 

Tulossa myöhemmin.

Teivonmäen Eemeli "Eppu"

Ellan super suloinen orivarsa syntyi 30.4.2024. Varsan nimeksi valikoitui yleisöäänestyksellä Teivonmäen Eemeli ja lempinimeksi lyheni Eppu. Epun omistaa Teivon Ravinuoret.

Ohjaajat

Nora Rantanen

Nora on valmistunut lähihoitajaksi lapsiin ja nuoriin erikoistuen. Nora onkin todellinen taitaja lasten kanssa ja vastaa lasten ja nuorten ohjelmasta, hevosavusteisesta toiminnasta sekä ponisynttäreistä. Nora vetää ammattitaidolla myös aikuisten ajotunnit sekä kurssit.

Tia Tuominen

Tia on tullut ravikoulun väelle tutuksi ensin vakiasiaakkana montétunneilla, mutta nykyisin Tia vetää niitä myös itse. Tialla on ollut hevosia myös kotitallillaan ja Tia nähdään ravikoululla aina kun hän omilta päivätöiltään ehtii. Tia on erityisen taitava montétuntien pidossa.

Viena Kauppi

Viena on työskennellyt aikanaan ravihevosen hoitajana Suomessa ja ulkomailla. Viena vastaa ravikoulun toiminnasta. Tallissa Viena nähdään päivittäin erilaisia käytännön asioita hoitamassa, omaa hevostaan valmentamassa tai erityisesti elämysajoja ja tallikierroksia vetämässä.

Annika Räisänen

Annika on hevosalan rautainen ammattilainen. Annika on pyörittänyt aiemmin omaa tallia ja tuntee talliarjen kuin omat taskunsa. Annika hoitaa ravikoulun aamutalleja, mutta Annikan voi satunnaisesti nähdä myös ajotuntien pidossa.