Close

Teivon ravikoulu

Teivon Ravikoulu

Teivon Ravikoulu on nyt avoinna!
Ratsastuskouluja on Suomessa satoja, mutta ravikoulut ovat Suomessa harvassa. Ravikoulu toimii samalla periaatteella kuin ratsastuskoulu, mutta ratsastamisen sijaan harjoitellaan kärryillä ajoa tai vauhdikasta montéa eli raviratsastusta.

Teivon Ravikoulua hallinnoi Tampereen Ravirata Oy ja se toimii Teivon Ravikeskuksen yhteydessä tarjoten elämyksiä kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille.

Ravikoulu tulee tarjoamaan kursseja sekä lapsille että aikuisille ja osaamistason mukaan on mahdollista edetä aina ravi- tai poniohjastajaksi asti. Tällä hetkellä on tarjolla yksityiset ajo- tai montétunnit. Avajaistarjouksena neljä yksityistuntia hintaan 175 € (norm. 200 €).

Ravikoulun palveluihin kuuluvat myös erilaiset elämyspalvelut, kuten ponisynttärit, talliin tutustumiset sekä erilaiset ajelutukset esimerkiksi polttareihin. Kesällä 2021 järjestetään lasten päiväleirit sekä monté- eli raviratsastuskurssi, ponisynttäreitä sekä yksittäisiä ajo-opetuksia sekä ajelutuksia. Meillä voit maksaa myös Smartumin liikuntasetelillä sekä Edenredin virikesetelillä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!  

Lasten päiväleirit kesällä 2021

Lasten päiväleireillä puuhataan ponien ja hevosten kanssa, harjoitellaan ajamista sekä tutustutaan ravitallin arkeen.

Päiväleirit on jaettu lasten iän ja taitotason mukaisesti, alkeisleirillä aiempaa kokemusta poneista tai hevosista ei tarvita vaan mukaan voi tulla rohkeasti kaikki innokkaat.

1. Päiväleiri 7.-11.6. Alkeisleiri 6-vuotialle ja vanhemmille. TÄYNNÄ!
2. Päiväleiri 14.-18.6. Jatkoleiri 8-vuotiaille ja vanhemmille.
3. Päiväleiri 28.6-2.7. Alkeisleiri 6-vuotialle ja vanhemmille.
4. Päiväleiri 5.-9.7. Jatkoleiri 8-vuotialle ja vanhemmille.
5. Päiväleiri 2.-6.8. Jatkoleiri 8-vuotialle ja vanhemmille.
 
Päiväleiri kestää viisi arkipäivää klo 15-18.
Päiväleirin hinta 150 €.

Ilmoittautumiset tästä, lisätiedot: ravikoulu@teivo.fi tai 050 477 0450.

Ponisynttärit

Uutuus! Järjestä poni- tai kepparisynttärit Teivossa ja jätä järjestelyt meidän huoleksemme!

Poni/kepparisynttärit sisältävät aktiviteetin ravikoulun ponien tai keppareiden kanssa sekä tarjoilun (kanapullia, popcornia, kasvistankoja, karkkia ja mehua).

Synttäreiden hinta 24 euroa/henkilö (vähintään 5 lasta). Synttäreiden kesto 1,5 h, lisäaikaa voi halutessaan ostaa 50€/30 min.

Ponisynttärit Teivo

Ajotunnit, polttariajelut, lahjat - you name it!

Onko vaikea keksiä polttareihin aktiviteettiä? Kaipaatko lahjaideaa hänelle, jolla on jo kaikkea? Meillä on sinulle ratkaisu!

Osta lahjaksi elämys ravihevosen rattailla! Tandem-kärryillä hevosista tai ohjastamisesta ei tarvitse tietää mitään, ammattilainen on apukuskina mukana ravikoulun turvallisten hevosten rattailla. Vauhdikkaasta tandem-ajosta pitävät kaikki! Ratsastuksen harrastajalle sopii mainiosti myös monté eli raviratsastus!

Tandem-ajo elämyslahjana 80 €.
Yksityistunti ajo tai monté 50 €.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Seuraa meitä myös somessa, Facebookissa Teivon Ravikoulu ja Instagramissa Teivonravikoulu.