Close

Teivon ravikoulu

Teivon Ravikoulu

Tervetuloa Teivoon Ravikouluun!


Ratsastuskouluja on Suomessa satoja, mutta ravikoulut ovat harvassa. Ravikoulu toimii samalla periaatteella kuin ratsastuskoulu, mutta ratsastamisen sijaan harjoitellaan kärryillä ajoa tai vauhdikasta montéa eli raviratsastusta.

Teivon Ravikoulu toimii Teivon Ravikeskuksen tallialueella tarjoten elämyksiä kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille. Ravikoulu tarjoaa mm. kursseja ja tunteja sekä lapsille että aikuisille. Osaamistason mukaan on mahdollista edetä aina ravi- tai poniohjastajaksi asti.

Aikuisille tarjolla ovat kurssit aina alkeiskurssista kilpailemaan kurssille asti. Lisäksi tarjolla on myös yksityistunteja joko kärryillä ajaen tai monténa eli raviratsasten. Osaavammat voivat kokeilla ajoa tai montéa myös pienryhmätunneillamme tai paritunneilla. Lisäksi järjestämme elämysajoja esimerkiksi polttareille tai synttäreille. Säännöllisin väliajoin järjestämme erilaisia teemapäiviä, mm. Nelly Korpikosken montépäiviä, aikuisten päiväkursseja sekä hieronta- ja irtokenkäkursseja.
Tutustu tarkemmin aikuisten tarjontaan.

Lapsille tarjoamme erilaisia kerhoja, poniajokursseja alkeista kilpailemaan kurssiin asti, leirejä lasten loma-aikoina, erilaisia ponipäiviä, yksityistunteja, pienryhmtätunteja sekä suosittuja ponisynttäreitä.
Tutustu tarkemmin lasten tarjontaan.

Varaa tunnit nyt kätevästi suoraan Hopotista, josta näet kalenterimme! Mikäli sopivaa tuntia ei löydy Hopotista, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse!

Meillä voit maksaa myös Smartum Pay:lla, ePassilla tai Eazybreakilla! Valitettavasti nämä maksutavat eivät toimi Hopotissa, voit ostaa kyseisillä maksutavoilla tunnin Teivo Shopista (etusivun oikean reunan Teivo Shop -painike) ja varata tunnin sähköpostitse ravikoulu@teivo.fi. Varaa tunti myös sähköpostitse, mikäli olet saanut lahjakortin!

Teivon Ravikoulu on Suomen Hippos ry:n hyväksymä ravikoulu.

Teivon Ravikoulun yhteistyössä: Biofarm, Capell Horse Pellet, Hevari, LaserWell, Tampereen Hevosklinikka ja Wania Racing.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!  

Vastuullisuus

Tutustu uuteen Teivon Ravikoulun vastuullisuusohjelmaan.