Close

Palvelut radan käyttäjille

Valjastuspaikat

 

 

Tallialueella ovat hiittaajien käytössä alakatos. Ravipäivinä käytössä ovat myös yläkatokset, valjastushalli ja vierastalli.

Muistathan siivota katoksesi lähtiessäsi!

Pesupaikka

 

Hevosten pesupaikka sijaitsee valjastushallin päässä. Vesi ostetaan soittamalla numeroon 0600 105 631. Kesällä katoksille tulee kylmä vesi. Vesi ostetaan Tampereen kaupungilta, joten älä valuta vettä turhaan.
Pesupaikan valot syttyvät oven avaamalla, ovessa on magneetti, joka pitää oven avoinna.

WC-tilat


Karsinat ovat hevosten käytössä. Ihmisille on wc-tilat ravipäivinä Teivonlinnassa. Harjoituspäivinä radankäyttömaksun maksaneet saavat pesupaikan vieressä sijaitsevan sosiaalitilan sähkölukon koodin. Voit myös pyytää saada käyttää tallien wc-tiloja ja huoltoasemakin on lähellä.

Parvelan Retu (6)

Siivoa niin, että seuraavan on mukava tulla

Toivomme, että jokainen tilojen käyttäjä siivoaa huolellisesti omat jälkensä ja roskansa. Kaikki valjastuspaikoille jätetyt roskat ovat seuraavien käyttäjien riesana. Pahinta ovat kengitysjätteet ja jäätyneet hevosen lannat. Jos kengitytät hevosesi Teivossa, siivoa kengityspaikka erityisen huolellisesti, jotta naulat eivät puhko seuraavan käyttäjän renkaita. Muista myös siivota lannat pesupaikalta!

 

Aina, kun joku jättää siivoamatta, rikkoo tai varastaa yhteistä omaisuutta tai muuten käyttää yhteisiä tiloja ja tavaroita epäkunnioittavasti, palveluita joudutaan heikentämään. 

Talliravintola Teivonlinna

ravintola@teivo.fi

Teivonlinna palvelee ravipäivinä klo 16-ravien loppuun. 

 

 
Teivonlinna

Teivon raveissa on käytössä osallistumismaksu, 10 € (sis. alv), joka sisältää valjastuspaikan. Erikseen veloitetaan vierastallin karsinapaikka, joka maksaa 15 € (sis. alv). Suosittelemme maksamaan osallistumismaksun ennakkoon osoitteessa osallistumismaksu.fi.

Osallistumismaksu peritään kaikilta raveihin osallistuvilta hevosilta, myös koelähtöhevosilta. Ponilähtöjen osallistujilta ilmoittautumismaksua ei peritä.