Teivon palvelut

teivon_palvelut

Teivon palvelut

Talliravintola Teivonlinna

Teivonlinna on auki arkisin klo 10-15, paitsi ravitiistaisin klo 9:stä ravien loppuun. Arkisin tarjolla maittava lounas sekä kahvilapalvelut. Lounashinnat alkaen 7,50 e. Kysy myös lounaslipuke-etua! Lounaspalveluiden lisäksi palveluihimme kuuluvat päivittäinen Toto- ja Veikkauspelien myynti. Teivonlinnasta on suora kuvayhteys miltei kaikkiin kotimaisiin Toto-raveihin. Myynnissä myös 7 oikein-lehti.

Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu. Puh. (03) 3154 8347

Valjastuspaikat

Tallialueella ovat hiittaajien käytössä alakatos ja vanha yläkatos. Katso karttaa! Ravipäivinä käytössä ovat myös valjastushalli ja vierastalli.

Pesupaikka

Hevosten pesupaikka on valjastushallin päässä. Vesi ostetaan kolikkoautomaatista. Kesällä katoksille tulee kylmä vesi. Vesi ostetaan Tampereen kaupungilta, joten älä valuta vettä turhaan. Hanki jalkojen kylmäykseen kylmäyssuojat.

Siivoa niin, että seuraavan on mukava tulla

Toivomme, että jokainen tilojen käyttäjä siivoaa huolellisesti omat jälkensä ja roskansa. Kaikki valjastuspaikoille jätetyt roskat ovat seuraavien käyttäjien riesana. Pahinta ovat kengitysjätteet ja jäätyneet hevosen lannat. Jos kengitytät hevosesi Teivossa, siivoa kengityspaikka erityisen huolellisesti.

WC-tilat

Karsinat ovat hevosten käytössä. Ihmisille on wc-tilat Teivonlinnassa ja radankäyttömaksun maksaneet voivat pyytää sosiaalitilan sähkölukon koodin. Voit myös pyytää saada käyttää tallien wc-tiloja ja huoltoasemakin on lähellä.

Aina, kun joku jättää siivoamatta, rikkoo tai varastaa yhteistä omaisuutta, jättää pesupaikan ovet pakkasella auki tai muuten käyttää yhteisiä tiloja ja tavaroita epäkunnioittavasti, palveluita joudutaan heikentämään. Kaikki palvelut pitää pystyä rahoittamaan omalla tekemisellä tai talkoilla.

Hinnat tallialueen hevospaikoille ravipäivinä

Teivossa peritään raveissa osallistumismaksu, 10 e sis. alv, joka sisältää valjastuspaikan. Erikseen veloitetaan vierastallin karsinapaikka, joka maksaa 15 e sis. alv. Osallistumismaksun voi maksaa nyt myös netissä ennakkoon osoitteessa osallistumismaksu.fi.

Osallistumismaksu peritään kaikilta raveihin osallistuvilta hevosilta, koska sillä katetaan ravipäivän palvelut. Ponilähtöjen poneilta ilmoittautumismaksua ei peritä.

Radankäyttömaksut 2020

1-2 valmennettavaa hevosta 78 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

3-10 valmennettavaa hevosta 150 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

yli 10 valmennettavaa hevosta 300 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

Teivon radan käyttömaksun suorittamalla saat hevosillesi ilmaisen osallistumisoikeuden Teivon kauden 2020 harjoitusraveihin. Muilta harjoitusravimaksu on 10 euroa/hevonen/kerta. Jos vuosittaista radankäyttömaksua ei ole maksettu, kaviouran käytöstä ja maksusta pitää sopia erikseen Teivon toimistolla.

Radankäyttömaksun maksanut voi ilmoittaa Teivoon puhelinnumeronsa ja ladata älypuhelimeensa Cardu-palvelun. Cardun kautta Teivo lähettää henkilökohtaisia viestejä kaviouran käyttöön liittyen. Lataa palvelu App Storesta tai Google Playsta.