Teivon palvelut

teivon_palvelut

Teivon palvelut

Talliravintola Teivonlinna

Teivonlinna on auki arkisin klo 10-15, paitsi ravitiistaisin klo 9:stä ravien loppuun. Arkisin tarjolla maittava lounas sekä kahvilapalvelut. Lounashinnat alkaen 7,50 e. Kysy myös lounaslipuke-etua! Lounaspalveluiden lisäksi palveluihimme kuuluvat päivittäinen Toto- ja Veikkauspelien myynti. Teivonlinnasta on suora kuvayhteys miltei kaikkiin kotimaisiin Toto-raveihin. Myynnissä myös 7 oikein-lehti.

Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu. Puh. (03) 3154 8347

Valjastuspaikat

Tallialueella ovat hiittaajien käytössä alakatos ja vanha yläkatos. Katso karttaa! Ravipäivinä käytössä ovat myös valjastushalli ja vierastalli.

Pesupaikka

Hevosten pesupaikka on valjastushallin päässä. Vesi ostetaan kolikkoautomaatista. Kesällä katoksille tulee kylmä vesi. Vesi ostetaan Tampereen kaupungilta, joten älä valuta vettä turhaan. Hanki jalkojen kylmäykseen kylmäyssuojat.

Siivoa niin, että seuraavan on mukava tulla

Toivomme, että jokainen tilojen käyttäjä siivoaa huolellisesti omat jälkensä ja roskansa. Kaikki valjastuspaikoille jätetyt roskat ovat seuraavien käyttäjien riesana. Pahinta ovat kengitysjätteet ja jäätyneet hevosen lannat. Jos kengitytät hevosesi Teivossa, siivoa kengityspaikka erityisen huolellisesti.

WC-tilat

Karsinat ovat hevosten käytössä. Ihmisille on wc-tilat Teivonlinnassa tai pyydä saada käyttää tallien wc-tiloja. Myös huoltoasema on lähellä.

Aina, kun joku jättää siivoamatta, rikkoo tai varastaa yhteistä omaisuutta, jättää pesupaikan ovet pakkasella auki tai muuten käyttää yhteisiä tiloja ja tavaroita epäkunnioittavasti, palveluita joudutaan heikentämään. Kaikki palvelut pitää pystyä rahoittamaan omalla tekemisellä tai talkoilla.

Hinnat tallialueen hevospaikoille ravipäivinä

  • vierastalli 12 e
  • valjastuspilttuu vierastallissa 6 e
  • paikka valjastushallissa 6 e
  • katos = ilmainen

Radankäyttömaksut 2019

1-2 valmennettavaa hevosta 78 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

3-10 valmennettavaa hevosta 150 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

yli 10 valmennettavaa hevosta 300 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

Teivon radan käyttömaksun suorittamalla saat hevosillesi ilmaisen osallistumisoikeuden Teivon kauden 2019 harjoitusraveihin. Muilta harjoitusravimaksu on 10 euroa/hevonen/kerta. Jos vuosittaista radankäyttömaksua ei ole maksettu, kaviouran käytöstä ja maksusta pitää sopia erikseen Teivon toimistolla.