Close

Palvelut radan käyttäjille

Valjastuspaikat

 

Tallialueella ovat hiittaajien käytössä alakatos ja vanha yläkatos. Ravipäivinä käytössä ovat myös valjastushalli ja vierastalli.

Pesupaikka

 

Hevosten pesupaikka sijaitsee valjastushallin päässä. Vesi ostetaan kolikkoautomaatista. Kesällä katoksille tulee kylmä vesi. Vesi ostetaan Tampereen kaupungilta, joten älä valuta vettä turhaan. 

WC-tilat

 

Karsinat ovat hevosten käytössä. Ihmisille on wc-tilat Teivonlinnassa ja radankäyttömaksun maksaneet voivat pyytää pesupaikan vieressä sijaitsevan sosiaalitilan sähkölukon koodin. Voit myös pyytää saada käyttää tallien wc-tiloja ja huoltoasemakin on lähellä.

Parvelan Retu (6)

Siivoa niin, että seuraavan on mukava tulla

Toivomme, että jokainen tilojen käyttäjä siivoaa huolellisesti omat jälkensä ja roskansa. Kaikki valjastuspaikoille jätetyt roskat ovat seuraavien käyttäjien riesana. Pahinta ovat kengitysjätteet ja jäätyneet hevosen lannat. Jos kengitytät hevosesi Teivossa, siivoa kengityspaikka erityisen huolellisesti, jotta naulat eivät puhko seuraavan käyttäjän renkaita.

 

Aina, kun joku jättää siivoamatta, rikkoo tai varastaa yhteistä omaisuutta, jättää pesupaikan ovet pakkasella auki tai muuten käyttää yhteisiä tiloja ja tavaroita epäkunnioittavasti, palveluita joudutaan heikentämään. 

Talliravintola Teivonlinna

puh. (03) 3154 8347

teivonlinna@teivo.fi

 

Teivonlinna palvelee ma -pe 10-15, sekä ravipäivinä ravien loppuun. 

 

Arkisin tarjolla herkullinen lounas 10.30-14 sekä kahvilapalvelut. Lounashinnat alkaen 7,50 €. Kysy myös lounaslipuke-etua! 

 

Lounaspalveluiden lisäksi palveluihimme kuuluvat päivittäinen Toto- ja Veikkauspelien myynti. Teivonlinnasta on suora kuvayhteys miltei kaikkiin kotimaisiin Toto-raveihin. Myynnissä myös 7 oikein-lehti.

 

Teivon raveissa on käytössä osallistumismaksu, 10 € (sis. alv), joka sisältää valjastuspaikan. Erikseen veloitetaan vierastallin karsinapaikka, joka maksaa 15 € (sis. alv). Osallistumismaksun voi maksaa nyt myös netissä ennakkoon osoitteessa osallistumismaksu.fi.

 

Osallistumismaksu peritään kaikilta raveihin osallistuvilta hevosilta. Ponilähtöjen osallistujilta ilmoittautumismaksua ei peritä.

 

1-2 valmennettavaa hevosta 78 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

3-10 valmennettavaa hevosta 150 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

yli 10 valmennettavaa hevosta 300 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

 

Teivon radan käyttömaksun suorittamalla saat hevosillesi ilmaisen osallistumisoikeuden Teivon kauden 2020 harjoitusraveihin. Muilta harjoitusravimaksu on 10 euroa/hevonen/kerta. Jos vuosittaista radankäyttömaksua ei ole maksettu, kaviouran käytöstä ja maksusta pitää sopia erikseen Teivon toimistolla.

Radankäyttömaksun maksanut voi ilmoittaa Teivoon puhelinnumeronsa ja ladata älypuhelimeensa Cardu-palvelun. Cardun kautta Teivo lähettää henkilökohtaisia viestejä kaviouran käyttöön liittyen. Lataa palvelu App Storesta tai Google Playsta.

Samurai Comery