Close

Pienvarastot sijaitsee Teivon Raviradalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä, Ylöjärven ja Tampereen kaupunkien välissä. Voit varata itsellesi varaston netistä ja saat sen käyttöösi 24 tunnin sisällä!

Näin vuokraat pienvaraston:

 

1. Tutustu varastoihimme, sijaintiin, kokoon ja vuokrausehtoihin.

2. Siirry Teivo Shoppiin sivun oikeasta reunasta ja varaa sekä maksa valitsemastasi varastosta ensimmäinen kuukausi. Maksu on samalla vahvistus vuokrasopimuksen hyväksymisestä.

3. Saat 24h kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin avainkoodin, jolla pääset sisään varastorakennukseen.

4. Suuntaa kohti Teivoa (Velodromintie 2) opastekylttejä seuraten, katsomorakennuksen HauHau-koirakeskuksen ja talliaulueen puoleiseen päätyyn, jossa sijaitsee Teivon Pienvarastojen pääovi. Pääset ovesta sisään sähköpostiisi tulleella avainkoodilla. Kun löydät oman varastosi, voit siirtää tavarasi sisään. Sinulla tulee olla oma lukko, jolla lukitset oman varastosi oven.

5. Ongelmatilanteissa sinua auttaa jenny.suomela@turunhippos.fi tai p. 040 4567003

Kun haluat jatkaa sopimusta  ole yhteydessä jenny.suomela@turunhippos.fi tai p. 040 4567003, puhelinnumero palvelee arkisin.

Kun vuokrasopimuksesi päättyy:

 

1. Teivo Shopin kautta varattu ja maksettu varasto on käytössäsi kuukauden eli 4 viikkoa. Mikäli et jatka sopimusta olemalla meihin yhteydessä vuokrasopimuksesi päättyy.

2. Tyhjennä ja siivoa varastosi viimeistään viimeisenä vuokrauspäivänä sekä poista oma lukkosi varaston ovesta. Jos lukkoa ei poisteta, vuokranantaja poistaa lukon, veloitamme siitä 30€.

3. Avainkoodisi lakkaa toimimasta kun varauksesi on päättynyt.

4. Sopimuskauden päättymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus poistaa vuokratilan lukitus ja tyhjentää tila realisoimalla varastoon jäänyt omaisuus parhaaksi katsomallaan tavalla, mikäli tätä ei ole tehty. Toimenpiteen aiheuttamat kulut ja kuljetus kustannukset peritään täysimääräisinä vuokralaiselta.

PIENVARASTOJEN POHJAKARTTA