Elämyspalvelut

Teivon elämyspalvelut

Teivon tiloissa on moninpuoliset puitteet erilaisten kokousten, virkistyspäivien, elämysiltojen ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ovat lähes rajattomat, pidä Teivossa vaikkapa polttarit tai työhyvinvointipäivä! Voit myös vuokrata käyttöösi koko Teivon!

Kokoustiloja on 10-50 henkilön kokoustiloista aina 450 paikkaiseen Ravintola Grand Prix’hin. Tilojen vuokraaminen onnistuu myös muina kuin ravipäivinä. Lue lisää kokouspalveluista ja pyydä tarjous!

Oma tilaisuutesi tai ravipäiväsi Teivossa saa lisämausteen elämyspalveluistamme. Voit valikoida seuraavista vaihtoehdoista juuri teille sopivat elämyspalvelut!

  • Tallikierros. Lähde asiantuntevan oppaamme matkassa tutustumaan ravitallin arkeen tallialueelle ja ota vaikka selfie hevosen kanssa. Ravijännitykseen ja vauhdin hurmaan pääset kiinni katsomostakin käsin, mutta kulissien taakse kurkistaminen tuo silti raveihin aivan uuden ulottuvuuden. Kesto noin 45 minuuttia, hinta 30 €/ryhmä. Järjestämme myös maksuttomia, kaikille avoimia tallikierroksia ravien yhteydessä.
  • Peliopastus. Toto-pelit tarjoavat mitä erilaisimpia tapoja osallistua ravituloksen jännittämiseen. Pätevät pelioppaat neuvovat totopelien salat ja kertovat voittoisat vihjeet. Kesto noin 30 min, hinta 30 €/ryhmä.
  • Tuomaritornivierailu. Vieraile katsomon katonrajassa sijaitsevassa tuomaritornissa ja kuule tuomareiden työskentelyn esittely. Kesto n. 15 min, hinta 30 €/ryhmä.
  • Tandem-ajelu. Koe ravihevosen vauhti tandem-ravikärryillä oikealla raviradalla. Apukuskina toimii kokenut ravialan ammattilainen, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Tandem-ajo toimii myös erinomaisena lahjaideana! Varusteet saa meiltä lainaan. Kesto noin 1 h, hinta 150 €/henkilö.
  • Lähtöautokyyti. Koe ravihevosten vauhti lähtöauton kyydistä ja tunne kuinka hevoset keskittyvät ja kiihdyttävät lähtöön. Kesto noin 20 min, hinta 50€/henkilö.

Oma mainoslähtö

Omalla nimikkolähdöllä saat näkyvyyttä yrityksellesi. Voit tuoda vieraasi paikalle raveihin, jakaa palkinnot oman lähtösi voittajavaljakolle ja vaihtaa kuulumiset ohjastajan kanssa. Paketti sisältää haluamallasi tavalla nimikoidun loimen, mainoksen Teivon käsiohjelmassa ja kuulutuksissa sekä valokuvan. Oman nimikkölähdön voi myös kätevästi yhdistää esimerkiksi ravintola- tai muihin palveluihin. Hinta alkaen 500 euroa + alv.

Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous!

Tiedustelut:

Viena Kauppi
puh. 050 477 0450
viena.kauppi@teivo.fi