Close

Raveihin

Teivon ravit

Suomessa ravataan 363 päivää vuodessa – ainoastaan jouluaattona ja -päivänä ei järjestetä ravikilpailuja. Teivossa ravataan lähes viikoittain, vuonna 2023 yhteensä 39 kertaa. 

Teivo on Suomen vilkkaimpia harjoitusraviratoja – varsinaiset ravit ajetaan lähes viikoittain yleensä tiistaisin. Raviviikon suurin tapahtuma, lauantairavit, järjestetään Teivossa 4 kertaa vuodessa.

Teivon suurin kilpailu on Kriterium 3-vuotiaille lämminverisille ja 4-vuotiaille suomenhevosille.

Teivo

Kavionmitan verran parempaa tunnelmaa Teivossa

Koe Teivon ravielämys!

Koe ravihevosen vauhti joko hevosen rattailta tandem-kärryiltä  tai lähtöauton kyydistä! Teivon väki tutustuttaa sinut talleihin, toto-pelaamiseen ja muihin raviurheilun saloihin!

Herkullinen ruoka kruunaa illan

Katsomoravintolassa viihdyt hyvän ruoan ja juoman siivittämänä. Ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen vieraistasi ja voit seurustella rennosti raveja seuraten!

Ajankohtaista

Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 19.9.2023

Teivon tiistai-illassa ravattiin Kriterium-karsinnat. Suomenhevosten karsinnoissa voitot menivät Nopsa Eelikselle, Paavolan Hurmokselle ja Vale-Ellille. Lämminveristen karsintavoittajia olivat Long Leg, Lightning Stride, God Hyperion ja Extrema. Illan muissa lähdöissä kärkisijoille ravasivat Kaiser Wibb, Yuvarajah ja Ehättävä.

Lue lisää »