Close

Raveihin

Teivon ravit

Suomessa ravataan 363 päivää vuodessa – ainoastaan jouluaattona ja -päivänä ei järjestetä ravikilpailuja. Teivossa ravataan lähes viikoittain, vuonna 2023 yhteensä 39 kertaa. 

Teivo on Suomen vilkkaimpia harjoitusraviratoja – varsinaiset ravit ajetaan lähes viikoittain yleensä tiistaisin. Raviviikon suurin tapahtuma, lauantairavit, järjestetään Teivossa 4 kertaa vuodessa.

Teivon suurin kilpailu on Kriterium 3-vuotiaille lämminverisille ja 4-vuotiaille suomenhevosille.

Teivo

Kavionmitan verran parempaa tunnelmaa Teivossa

Koe Teivon ravielämys!

Koe ravihevosen vauhti joko hevosen rattailta tandem-kärryiltä  tai lähtöauton kyydistä! Teivon väki tutustuttaa sinut talleihin, toto-pelaamiseen ja muihin raviurheilun saloihin!

Herkullinen ruoka kruunaa illan

Katsomoravintolassa viihdyt hyvän ruoan ja juoman siivittämänä. Ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen vieraistasi ja voit seurustella rennosti raveja seuraten!

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ravikerho Tiistairaveissa

Ravikerho alkaa maaliskuussa 2024! Ravikerho kokoontuu jokaisena Teivon tiistairavipäivinä maaliskuusta heinäkuuhun. Kerhossa tutustutaan raviurheiluun, palkitaan

Lue lisää »
Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 20.2.2024

Teivon tiistai-illan Toto5-yllätyksestä vastasi Hannu Torvisen ohjastama ja Riikka Peltolan valmentama Ingela K. Tamma kiri varhain kärkeen ja vastaili lopussa niukkaan voittoon. Muissa kohteissa oli hieman selväpiirteisempää, kun voittoihin ravasivat Hurman Viesker, Mickey Match, Impresario ja Father’s Hope. Nuorten Sarjan voitto meni Colonial Pitcherille, montéssa paras oli Murolii. Illan voittajakattauksen täydensivät Valentina ja Take Care.

Lue lisää »
Teivossa tapahtuu
Raviraportit

Teivon raviraportti 13.2.2024

Teivon tiistai-illan Toto5-kierros tarjoili kolme pikkuyllättäjää se pari selvää suosikkivoittajaa. Illan yllättäjät olivat Hazelhen Hermes, Pilssin Taika ja Father’s Hope. Suosikeista tehtävänsä hoitivat kunniakkaasti Impresario ja Elvis Travian. Jälkimmäisen ohjastaja Santtu Raitala oli illan kaksoisvoittaja, toisen täysosuman toi Bluehill’s Ghost. Muissa lähdöissä voittoihin ravasivat Meleko Kommee, Navy Blue, Gapminder Pellini ja Tarok.

Lue lisää »