Close

Ohjeet kilpailijoille 3.10.

Lauantaina 3.10. Teivossa kilpaillaan vuoden päätapahtuma, Kriterium-ravit. Ravit alkavat klo 13.00 ponien omalla Kriterium-lähdöllä, hevosten ensimmäinen lähtö klo 13.37.

Ravit kilpaillaan edelleen poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Kaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita (poislukien ponilähtö).

Hevosenomistajat ovat voineet ilmoittautua Teivon toimistoon ja lunastaa omistajalipun (rajoituksena 2 lippua/hevonen), jolla maksuton sisäänpääsy raveihin ja mahdollisuus vierailla tallialueella. Omistajalippuna käy myös Kriterium-finalisteille postitettu omistaja/kasvattajakutsu. Omistajien on mahdollista tulla tapaamaan hevostaan myös suoraan tallialueelle talliportin kautta. Muutoin tallialueen ja katsomon väli on yleisöltä suljettu ja väliä pääsee kulkemaan ainoastaan ne henkilöt, joilla on siihen kirjallinen lupa.

Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Sisääntuloportilla tarkastetaan henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää. Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivänä klo 9 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi tai puhelimitse (03) 315 481, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille.

Sisäänkirjoitus on auki normaalisti. Maksa osallistumismaksu ennakkoon https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Kriterium-finaalilähdöt esittäytyvät harvennetuin välein. Kriterium-finalistien hoitajien tuotepalkinnot voi noutaa nimellä sisäänkirjoituksesta. Kriterium-finalistien valmentajat ja ohjastajat voivat noutaa sisäänkirjoituksesta Kriterium-huivin.

Kuljetamme taustajoukkoja mieluusti voittajaseremonioihin. Tampereen Ajopelien Horse Trax -auto kuljettaa taustajoukkoja voittajakehään heti lähdön maaliintulon jälkeen. Auto on valmiina radan puolella hallin edessä. Poikkeusaikana ohjastajaa ei enää haastatella lennosta, joten jos ohjastaja ei pysty nousemaan kärryiltä ja vaihtamaan hevosta, täytyisi jonkun hevosen taustajoukoista tulla mukaan seremonioihin ja haastatteluun.

Teivonlinna on auki normaalisti. Asiakaspaikkoja on lisätty myös ulos Teivonlinnan edustalle. Suosittelemme korttimaksua!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten ja vain päivän ohjastajille. Pukuhuoneessa ei saa oleskella. Kilpailualueella on tarjolla runsaasti käsidesiä, jota toivomme kaikkien käyttävän. Sairaana ei saa tulla paikalle.

Aikataulu:

13.00 PONIKRITERIUM
13.37 LÄHTÖ 1
13.57 LÄHTÖ 2
14.20 LÄHTÖ 3
14.40 LÄHTÖ 4
15.00 LÄHTÖ 5
15.20 LÄHTÖ 6
15.40 LÄHTÖ 7
16.00 LÄHTÖ 8 SH KRITERIUM
Esittelyt harvennetuin välein

VIIMEINEN VERRYTTELYAIKA

16.20 LÄHTÖ 9 TAMMER-AJO
16.37 LÄHTÖ 10 ERILO-JUOKSU
16.52 LÄHTÖ 11 LV KRITERIUM
Esittelyt harvennetuin välein

Tervetuloa Teivoon!

No event found!