Close

Ohjeet yleisölle 3.10.

Lauantaina 3.10. kilpaillaan Teivon vuoden päätapahtuma, Kriterium-ravit. Portit aukeavat klo 12 ja ensimmäinen lähtö kilpaillaan klo 13.30. Ponien oma Kriterium kilpaillaan jo klo 13.

Yleisön sisäänpääsyä ei viranomaisten toimesta rajoiteta. Kaikki halukkaat pääsevät katsomoalueelle pääportista. Tallialue pidetään omana alueenaan, jonne järjestyksenvalvojat sallivat kulun vain niille henkilöille, joille siihen on kirjallinen lupa. Muutoin tallialue on suljettu yleisöltä.

Kilpailevien hevosten omistajat ovat voineet ilmoittautua radalle ja hankkia omistajan pääsylipun, jolla on mahdollisuus vierailla myös tallialueella. Omistajalipun rajoitus on 2 omistajaa/hevonen. Kriterium-finalistien omistajat ja kasvattajat ovat saaneet postitse kutsun raveihin ja pääsevät kyseisellä kutsulla myös vierailemaan tallialueelle.

Raveissa avoinna ovat Ravintola Grand Prix ja De Luxe, Ravintola Paalupaikka/istumakatsomo sekä alakerrassa totohalli, Pub Kolpakko ja Sammio sekä kahvila. Lapsille avoinna ovat Hauhau-koirakeskuksen keppariareena ja totohallin lasten sisäleikkipaikka.

Ravintola Grand Prix ja De Luxe ovat loppuunmyyty, istumakatsomoon myydään raveissa 5 euron hintaisia istumapaikkoja, mahdollisuus myös ruokailuun. Ruokailla voi myös alakerran kahvilassa ja virvokkeista voi nauttia vaikkapa Sammion laajennetulla terassilla.

Suosittelemme ostamaan pääsyliput ennakkoon (16,5 €), mutta lippuja myydään myös pääportilla (17 €). Ennakkoliput ovat myynnissä sivun oikean reunan Teivo Shop-painikkeen alla. Alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton. Voimassa olevat etukortit ovat Teivon kausikortti, Teivon Ykkös­asiakaskortti, SHKL:n jäsenkortti ja Hippoksen kausikortti. Raviliiga Ilveksen ja Tapparan omistajakortit sekä opiskelijakortti eivät ole voimassa. Käsiohjelmia voi ostaa pääportilta, alakerran infosta, totopisteiltä sekä kahvilasta. Ravintolapakettiin kuuluva käsiohjelma löytyy ravintolan sisääntuloaulasta.

Hevostarvikeliikkeissä asioivien tulee olla yhteydessä suoraan hevostarvikemyyjiin (Finntack, Hevari, Custom), jotka toimittavat listan asiakkaistaan talliportille. Tässä tapauksessa alueelle pääsee talliportilta vain omalla nimellä ainoastaan asioimaan hevostarvikeliikkeissä, raveja ei ole mahdollista jäädä seuraamaan tallialueelta käsin.

Portilta lipun ostaneet voivat halutessaan jättää yhteystietonsa yleisöhallin infopisteeseen mahdollisen koronatartuntaketjun jäljittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Suosittelemme käyttämään älypuhelimeen ladattavaa Koronavilkku -sovellusta.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana tai edes lievästi oireisena ei saa tulla paikalle. Turvavälejä on noudatettava. Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja noudatamme THL:n ja Opetus- ja kulttuuriminis­teriön ohjeita. Kasvomaskeja on myynnissä yleisöhallin infopisteessä.

  • Muista käsihygienia! Pese käsiäsi riittävästi ja käytä desinfiointiainetta.
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat.
  • Pidä riittävä turvaetäisyys muihin ihmisiin. Mikäli turvaväliä ei voida noudattaa, käytäthän kasvomaskia.
  • Sairaana ei saa tulla paikalle!

Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti.

Tervetuloa raveihin!

Seuraa meitä myös Somessa! Facebook: Teivon ravit Instagram: teivon_ravit Twitter: @teivoteivo

No event found!