Close

Urheiluseurojen päivä & Seuraravit

Tiistaina 25.8. Teivossa vietetään urheiluseurojen päivää. Tapahtumassa eri urheiluseurat eri lajeista esittelevät omaa toimintaansa toiminnallisella pisteellä. Tapahtuman tavoitteena on saada lapset ja nuoret liikkumaan sekä tuoda eri urheilulajit tunnetuiksi. Tapahtuma sopii kaikenikäisille urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille.
Tapahtuma alkaa klo 15 ja päättyy klo 17, jonka jälkeen illan Seuraravit alkavat oheislähdöillä. Urheiluseurojen päivään on maksuton sisäänpääsy klo 16 saakka. Klo 16  jälkeen sisäänpääsy 7 €, alle 18-vuotiaat pääsevät maksutta myös illan raveihin.

Mikäli kuulut urheiluseuraan ja haluatte tulla esittelemään toimintaanne, ota yhteyttä 12.8. mennessä joko sähköpostitse viena.kauppi@teivo.fi tai puhelimitse 050 477 0450.

Seuraravit klo 18 alkaen

Tule viihtymään joko yksin tai porukassa! Osta liput ja ravintolapaikat joko Teivon nettikaupasta sivun oikeasta reunasta tai varaa puhelimitse numerosta (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi. Kysy myös ryhmätarjous ja yhdistä päivään jokin elämyspalveluistamme!

Liput 7 €, alle 18-vuotiaat maksutta.