Close

Tiedotteet

Radankäyttäjien tiedotteet

KAVIOURAN AUKIOLOT

 

Kavioura on suljettu harjoitusajolta lauantai- ja sunnuntairavien aamuna sekä arkiravipäivinä klo 13 alkaen. Ravien kilpailuaika alkaa kaksi tuntia ennen esimmäistä lähtöä ja kilpailuaikana tallialue on auki ainoastaan kilpaileville hevosille. 

Muina aikoina rata on auki, ellei muuta ilmoiteta. Mikäli kavioura on suljettu muina aikoina harjoitusajolta, ilmoitamme siitä radankäyttäjien tiedotteissa, Facebookissa (Teivon ravit) ja radan käyttömaksun maksaneiden WhatsApp-ryhmässä. Lauantaisin ja sunnuntaisin kaviouraa ei kunnosteta aktiivisesti.

Huom! Sisäradan käyttöä rajoitettava aina harjoitusajossa!

Teivon kavioura on syys- ja talvikaudella myös valaistu harjoitusajoa varten torstaisin klo 19 saakka. Tallialueen alakatos on valaistuna klo 20 saakka.

Tallinmäelle johtava vasemmanpuoleinen, kaviouranpuoleinen ajoväylä, on rauhoitettu hevosten valmennusajoa varten. Ethän aja siinä autolla!

Tallien autoliikenne keskitetään tallinmäen oikeanpuoleiselle, yläkatoksenpuoleiselle ajoväylälle. Radan sisäpuolella, ns. tarkkailuauton uralla voi myös ajaa. Myös metsälenkki, joka jatkuu tallinmäen vasemmanpuoleisen ajoväylän jatkeena, on käytössä.

Hiittaajien käytössä on ainoastaan alakatos. Pesupaikat ovat käytössä valjastushallin päädyssä. Pesupaikan ovi on automatisoitu eikä ovea saa vetää väkisin kiinni. Valot syttyvät, kun pesupaikan ovi avataan ja sammuvat samalla, kun ovi automaattisesti sulkeutuu. Vesi pesupaikalle ostetaan puhelimella soittamalla numeroon 0600 105 631. Vettä saa yhdellä soitolla 5 minuuttia. Palvelun hinta on 2,84 € + pvm.

Liisan Tulilintu

Teivon radankäyttömaksu koskee kaikkia alueen käyttäjiä. Teivon kaviouran ja harjoitusalueiden käyttöoikeuden saa ainoastaan maksamalla joko vuosimaksun tai kertamaksun.

Kaikkien käyttäjien pitää kysyttäessä pystyä osoittamaan maksunsa. Laskua ei enää lähetetä automaattisesti. Käyttömaksu maksetaan Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike). Alueita käyttävävalmentaja saa halutessaan myös laskun, kun ilmoittaa laskutustietonsa Teivon toimistoon teivo@teivo.fi tai p. 03-315 481. Postitse lähetettävistä laskuista perimme 5 euron laskutuslisän.

Jos maksua ei ole hoidettu, käyttöoikeutta ei ole. Radankäytön maksamista valvotaan harjoitusravien ilmoittamisen yhteydessä sekä erikseen tallialueella. Ilmoitustaululle alakatokselle tulee listaus valmentajista, jotka ovat maksaneet vuosittaisen radankäyttömaksun. Kertamaksusta täytyy pyydettäessä osoittaa kuitti. 

Kertamaksu 20 e/kerta (sis. alv. 24%)

1-2 valmennettavaa hevosta 130 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

3-10 valmennettavaa hevosta 240 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

yli 10 valmennettavaa hevosta 470 e/vuosi (sis. alv. 24 %)

Teivon radankäyttömaksun suorittaneille  
Teivon harjoitusraveihin osallistuminen on maksutonta. 
Muille osallistujille harjoitusravimaksu on 20 euroa/hevonen/kerta. 

Teivon radankäyttömaksut maksetaan Teivo Shopin kautta. Voit ostaa joko vuosimaksun tai kertamaksun sivun oikean reunan Teivo Shop-painikkeen kautta. Lähetämme kaikille vuosimaksun maksaneille ohjeet sekä linkin radan käyttömaksun maksaneiden WhatsApp-ryhmään.