Close

Toimintaohje koronavirustartuntojen ehkäisemisestä

Teivon ravit ja Haista Hevonen -tapahtuma lauantaina 7.8.21

Epidemiologinen tilanne on Pirkanmaalla pahentunut ja siksi viranomaiset ovat jälleen tiukentaneet ohjeistustaan. Tapahtumia saa järjestää, jos järjestäjä kykenee tekemään sen terveysturvallisesti.

Maanantain 2.8.21 tilanteen mukaan Teivossa järjestetään Haista Hevonen -tapahtuma klo 13 – 15:30. Osa ohjelmaan osallistuvista yhteistyökumppaneista on jäänyt pois eli tapahtuma on suunniteltua pienimuotoisempi.

Lauantain 7.8.21 ravit ravataan maanantain 2.8.21 tiedon mukaan yleisöraveina. Pyydämme kaikki varaamaan paikkansa ravintolasta mielellään ennakkoon.

Iltaohjelmaan 7.8.21 ei ole tullut muutoksia.

Terveysturvallisen tapahtuman järjestäminen tarkoittaa, että kaikki noudattavat järjestäjän antamia ohjeita. Toimintaohjetta noudattamalla ja tarvittaessa ohjetta tiukemmin toimimalla järjestämme tapahtumia ja tilaisuuksia turvallisesti, estämme tartuntoja ja vähennämme altistuneiden määrää. Pyydämme vieraitamme kunnioittamaan ohjeita ja noudattamaan niitä mahdollisimman tarkasti.

Sekä sisä- että ulkotiloissa noudatetaan ja valvotaan turvavälejä. Teivon väljissä tiloissa on kaikilla mahdollisuus ylläpitää turvavälejä.  Raveihin saapuu seurueita, jotka saavat olla omissa ryhmissään. Yleisöä ohjeistetaan ja muistutetaan turvaväleistä, käsihygieniasta ja maskin käytöstä alueelle tultaessa sekä tarpeen mukaan alueella. Kuulutuksissa muistutetaan turvaväleistä, maskeista sekä käsihygieniasta. Järjestyksenvalvonta valvoo ohjeiden noudattamista.

Seuraamme viranomaisohjeita ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

No event found!