Close

Koko perheen Talvirieha Teivossa 25.2.

Hiihtolomaviikolla Teivon raviradalla vietetään koko perheen Talviriehaa laskiaistiistaina 25. helmikuuta kello 15 alkaen!

Vauhdikkaan ulkoilupäivän aikana ratsastetaan ja ajetaan poneilla, kisataan keppihevosilla ja paistetaan nuotiolla makkaraa. Lasten sisäleikkipaikalla maalataan hevosenkenkiä ja maalaamansa kengän saa viedä kotiin muistoksi. Luvassa myös ponien omat ravit kello 16 alkaen. Kahvilasta lämpimät juomat, herkulliset ruuat sekä tietysti laskiaispullat. Jos lumitilanne sallii, pääsemme myös laskemaan mäkeä, omat liukurit ja pulkat mukaan!

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy koko perheelle kello 17 saakka. Illan vauhdikkaat ravilähdöt käynnistyvät kello 18. Raveja voi jäädä seuramaan esimerkiksi Ravintola Grand Prix’ssa herkullisesta ruuasta nauttien. Ravintola Grand Prix’hin on maksuton sisäänpääsy, pöytävarauksen voi tehdä jo ennakkoon numerosta (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.wp.myyntivoima.fi.

Kepparikisat järjestetään yhteistyössä Hevoset-messujen ja Hankkijan kanssa. Luokkiensa parhaat lunastavat paikkansa Hevoset-messuilla kilpailtavaan kepparifinaaliin! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan https://admin.ravimaailma.fi/?controller=base&survey=d1c976f9.

Tervetuloa viettämään mukavaa ulkoilupäivää Teivoon koko perheen kanssa!

Lisätietoja www.teivo.fi.

Yhteistyössä Tamperelainen, GLi Yhtiöt, Hevari Oy, Tampereen Hevosklinikka oy, D-Kulma, Hevoset-messut, Hankkija Wania Racing/Riina Rekila Stable Finntack Teivo

No event found!