Close

Teivon Ravikoulu tarjoaa keväälle 2024

Teivon Ravikoulu tarjoaa monipuolisia elämyspalveluita sekä lapsille että aikuisille! Meillä et tarvitse aiempaa hevoskokemusta, me autamme alkuun ja osaamisesi kehittyy takuulla matkan varrella!

Löydät varauskalenterimme Hopotista, josta löydät mm. lasten ja aikuisten viikottaiset kurssit, ajotunnit ravihevosella, montétunnit eli raviratsastustunnit, ajo- ja montétunnit pienryhmissä sekä lasten kerhot ja leirit.

Järjestämme myös erikoiskursseja ja teemapäiviä ja tulossa onkin mm.

  • -Niina Koljosen hevoshierontakurssit, peruskurssit 13.1. ja 11.2. sekä jatkokurssi 25.2.
  • -Minttu Mäkisen kengityskurssit, irtokenkäkurssi 24.2. ja peruskengityskurssi 13.4.
  • -Aikuisten päiväkurssit 3.2., 16.3. ja 11.5. (sopii esimerkiksi aikuisille, jotka eivät voi sitoutua viikottaiseen kurssiin)
  • -Pienten lasten ponipäivät 11.2., 24.3., 21.4. ja 19.5.
  • -Emma Väreen ponipäivä poniohjastajille 9.3.
  • -Nelly Korpikosken montékurssi 9.5.

Myös kesän 2024 ravikoulun kesäleirit on julkaistu! Järjestämme mm. päiväleirejä, suositun lasten extreme-leirin sekä aikuisten ravileirin.

Viikoittain järjestämme myös suosittuja lasten ponisynttäreitä! Ponisynttärit sisältävät aktiviteetin ponin kanssa sekä tarjoilut. Hinnat alkaen 24 € / lapsi. Lue lisää ponisynttäreistä täällä ja varaa omasi osoitteesta ravikoulu@teivo.fi.

Ravikoulun palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset elämysajot ja virkistyspäivät! Elämysajo sopii loistavaksi aktiviteetiksi esimerkiksi polttareille tai synttäreille, kun sankarille etsitään vauhdikasta elämystä! Ajelut onnistuvat myös isommille ryhmille ja ravihevosella ajo onkin erittäin toimiva ja pidetty aktiviteetti mm. työhyvinvointipäiviin tai virkityspäiviin. Voit myös tuoda vaikkapa kaveriporukkasi kokeilemaan ravihevosella ajoa. Elämysajoissa on aina mukana kokenut ammattilainen ”takapenkillä” ja ajo sopii kaikille, myös niille, joilla ei ole minkäänlaista aiempaa hevoskokemusta.
Hinnat alkaen 1 hlö 80 €, 2-4 hlö 52 €, 5-11 hlö 39 €, 12-20 hlö 28 €.
Lue lisää elämysajoista täällä ja varaa osoitteesta ravikoulu@teivo.fi.

Ravikoulu tarjoaa myös poneja erilaisiin tapahtumiin ympäri Pirkanmaata! Meiltä onnistuu sekä poniajelun että poniratsastuksen järjestäminen ammattitaidolla.

Kysy lisää osoitteesta ravikoulu@teivo.fi tai puhelimitse numerosta 050 477 0450.

No event found!