Close

Teivon radankäyttömaksut 2022

Teivon alueiden käyttömaksut vuonna 2022 (hinnat samat kuin edeltävänä vuonna). Hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %.

Kertamaksu                                                    20 € / hevonen
Vuosimaksu 1-2 valmennettavaa hevosta     107 €
Vuosimaksu 3-10 valmennettavaa hevosta   197 €
Vuosimaksu yli 10 valmennettavaa hevosta  392 €

Teivon kaviouran ja harjoitusalueiden käyttöoikeuden saa ainoastaan maksamalla joko vuosimaksun tai kertamaksun. Teivon alueen käyttömaksu koskee kaikkia alueen käyttäjiä ja kaikkien käyttäjien pitää kysyttäessä pystyä osoittamaan maksunsa. Laskua ei lähetetä automaattisesti. Käyttömaksu maksetaan Teivo Shopissa (www.teivo.fi, sivun oikean reunan Teivo Shop-painike, valitse radankäyttömaksut 2022 ja valitse haluamasi maksu). Alueita käyttävä valmentaja saa halutessaan myös laskun, kun ilmoittaa laskutustietonsa Teivon toimistoon osoitteeseen teivo@teivo.fi tai p. 03-315 481. Postitse lähetettävistä laskuista perimme 5 euron laskutuslisän. Jos maksua ei ole hoidettu, käyttöoikeutta ei ole. Radankäytön maksamista valvotaan harjoitusravien ilmoittamisen yhteydessä sekä erikseen tallialueella. Ilmoitustaululle alakatokselle tulee listaus valmentajista, jotka ovat maksaneet vuosittaisen radankäyttömaksun. Kertamaksusta täytyy pyydettäessä osoittaa kuitti.

Alueita hoidetaan pääsääntöisesti kaksi kertaa arkipäivisin, lauantaina yhden kerran ja sen lisäksi tarvittaessa/sääolosuhteiden mukaan. Teivon ravikeskuksen alue kavioura mukaan lukien on harjoituskäytössä vuonna 2022 käytännössä lähes aina, pois lukien kilpailujen ja mahdollisten muiden tapahtumien aiheuttamat rajoitukset.  Rata on suljettu harjoitusajolta lauantai- ja sunnuntairavipäivien aamuna ja arkiravipäivinä klo 13 alkaen. Muina aikoina rata on auki, ellei muuta ilmoiteta. Harjoitusajossa sisäradan käyttöä tulee välttää.  Teivon nettisivuilla on nettikamera, joka näyttää säätilanteen https://www.teivo.fi/raveihin/nettikamera/.

Teivossa käytössä on sähköinen radankäyttäjän Cardu-kortti. Kun olet maksanut radankäyttömaksun Teivo Shopissa ja jättänyt sinne puhelinnumerosi, lisäämme sinut Carduun ja saat tekstiviestitse liittymisohjeet. Mikäli hoidat maksun laskulla, lähetä puhelinnumero maksamisen jälkeen osoitteeseen teivo@teivo.fi. Cardun kautta lähetämme tietoa lähinnä koskien radan aukioloa. Seuraa myös nettisivujemme radankäyttäjien tiedotteita https://www.teivo.fi/radan-kayttajat/kavioura-tanaan/ sekä Teivon Facebook-sivua https://www.facebook.com/teivonravit.

Valjastuspaikat alakatoksilla ovat avoimessa käytössä ilman erillistä maksua. Vesi pesupaikalle ostetaan soittamalla numeroon 0600 105 631.Valjastushallin wc-tilojen koodin saa sähköpostilla radankäyttömaksun maksettua. Harjoitusravit ovat ilmaisia alueen käyttömaksun maksaneille valmentajille. Harjoitusravipäivät, sarjat ym. löydät täältä https://www.teivo.fi/radan-kayttajat/harjoitusravit/.

Tutustu radankäyttäjien ohjeisiin https://www.teivo.fi/radan-kayttajat/ohjeet-raviradan-kayttajalle/.

Järjestämme maanantaina 7.2. klo 18 koulutuksen koskien vuoden vaihteessa voimaan tulleita ravikilpailusääntöjä, erityisesti ajotapojen osalta. Kouluttajana toimii suurkilpailuvalvoja Matti Syrjä. Koulutus järjestetään pääkatsomon kahvila Trotterissa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Koulutus järjestetään, mikäli koronarajoitukset eivät sitä estä.

Tervetuloa valmentamaan hevosia Teivoon myös vuonna 2022!

No event found!