Close

Teivon ravikoulu

Teivon Ravikoulu

Teivon Ravikoulu on nyt avoinna!
Ratsastuskouluja on Suomessa satoja, mutta ravikoulut ovat Suomessa harvassa. Ravikoulu toimii samalla periaatteella kuin ratsastuskoulu, mutta ratsastamisen sijaan harjoitellaan kärryillä ajoa tai vauhdikasta montéa eli raviratsastusta.

Teivon Ravikoulua hallinnoi Tampereen Ravirata Oy ja se toimii Teivon Ravikeskuksen yhteydessä tarjoten elämyksiä kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille.

Ravikoulu tulee tarjoamaan kursseja ja tunteja sekä lapsille että aikuisille. Osaamistason mukaan on mahdollista edetä aina ravi- tai poniohjastajaksi asti. Tällä hetkellä on tarjolla on aikuisille ajo- tai montétunnit joko pienryhmissä tai yksityistunteina. Suosittelemme neljän yksityistunnin kurssia, joka antaa valmiudet osallistua pienryhmätunneille, jossa hevonen tarvitsee hallita yksin.

Lapsille tarjoamme ponikerhoja, poni- ja hevostaitopäiviä, lokakuussa järjestettävän poniajolupakurssin sekä poniajolupaan valmistavan kurssin. Lapsille on mahdollista ottaa myös yksityistunteja.

Ravikoulun palveluihin kuuluvat myös erilaiset elämyspalvelut, kuten ponisynttärit, talliin tutustumiset sekä erilaiset ajelutukset esimerkiksi polttareihin tai synttäreihin. 

Meillä voit maksaa myös Smartumin liikuntasetelillä, Edenredin virikesetelillä tai Eazybreakilla!

Varaa tunnit nyt kätevästi suoraan Hopotista, josta näet kalenterimme! Mikäli sopivaa tuntia ei löydy Hopotista, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!  

Lasten ja nuorten syksyn ohjelma

Hevostaitopäivä la 18.9. klo 12-15.30.
Hevostaitopäivässä opitaan hevosen käsittelyyn liittyvät perustaidot sekä valjastuksen alkeet. Hevostaitopäivästä saa muistoksi todistuksen hevostaitojen osaamisesta. Hinta 50 €. Ilmoittautuminen Hopotissa tästä.

Kilpailemaan kurssi la 25.9. klo 11-15 ja la 9.10 . klo 11-15.
Kilpailemaan kurssi on ponikorttikurssiin tähtääville soveltuva kurssi, jossa käydään läpi volttausta käytännön harjoittein sekä tutustutaan ravikilpailusääntöihin. Hinta 60 € / päivä. Ilmoittautuminen Hopotissa tästä.

Lasten ponipäivä su 26.9. klo 13-15.
Lasten ponipäivässä tutustutaan ravitalliin, poneihin ja päästään istahtamaan ponikärryille. Päivä soveltuu alle kouluikäisille ja päivään osallistutaan vanhemman kanssa. Hinta 30 €. Ilmoittautuminen Hopotissa tästä.

Ponikorttikurssi 17.-24.10.
Ponikorttikurssi on tarkoitettu 9-vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat kilpailla ponilähdöissä. Kurssille toimitetaan erillinen hakemus. Lue lisää Teivon ponikorttikurssista tästä, ponikorttikurssin hakemuksen löydät tästä.

Ponikerhot 2.9.-16.12.
Järjestämme viikottaiset ponikerhot kahdessa eri ryhmässä. Ponikerhoista voi lukea lisää sekä ilmoittautua mukaan tästä.

Yksityiset poniajotunnit
Järjestämme poniajotunteja myös yksityistunteina! Yksityistunnin hinta on 50 €, tunteja voi varata joko Hopotista tai tiedustelemalla tuntia sähköpostitse osoitteesta ravikoulu@teivo.fi.

Lisätiedot: ravikoulu@teivo.fi tai suoraan nuorisovastaavalta viena.kauppi@teivo.fi, puh. 050 477 0450.

Ponisynttärit

Järjestä poni- tai kepparisynttärit Teivossa ja jätä järjestelyt meidän huoleksemme!

Poni/kepparisynttärit sisältävät aktiviteetin ravikoulun ponien tai keppareiden kanssa sekä tarjoilun (kanapullia, popcornia, kasvistankoja, karkkia ja mehua).

Synttäreiden hinta 24 euroa/henkilö (vähintään 5 lasta). Synttäreiden kesto 1,5 h, lisäaikaa voi halutessaan ostaa 50€/30 min

Ponisynttärit Teivo

Ajotunnit, polttariajelut, lahjat - you name it!

Onko vaikea keksiä polttareihin aktiviteettiä? Kaipaatko lahjaideaa hänelle, jolla on jo kaikkea? Meillä on sinulle ratkaisu!

Osta lahjaksi elämys ravihevosen rattailla! Tandem-kärryillä hevosista tai ohjastamisesta ei tarvitse tietää mitään, ammattilainen on apukuskina mukana ravikoulun turvallisten hevosten rattailla. Vauhdikkaasta tandem-ajosta pitävät kaikki! Ratsastuksen harrastajalle sopii mainiosti myös monté eli raviratsastus!

Tandem-ajo elämyslahjana 80 €.
Yksityistunti ajo tai monté 50 €.
Pienryhmätunti ajo 35 €
Pienryhmätunti monté 40 €.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Seuraa meitä myös somessa, Facebookissa Teivon Ravikoulu ja Instagramissa Teivonravikoulu.