Close

Ravietkot ja Rokkijatkot 12.6!

Viime kesänä suuren suosion saavuttanut Popeda radalla -tapahtuma saa tänä kesänä jatkoa kahden paikallisen tapahtumanjärjestäjän yhteistyönä. Teivon ravikeskus ja Pöheikön Pölläys yhdistävät voimansa perjantaina 12.6. ja lopputuloksena on syntynyt vauhdikas ilta, RAVIETKOT JA ROKKIJATKOT!

Tapahtuma starttaa Teivosta, joka takaa illalle mielenkiintoisen ohjelman: Kesäillan aikana nautitaan herkullisesta ruuasta sekä virkistävistä juomista terassilla tai ravintolassa vaudikkaita lähtöjä ja hevosvoimia seuraten. Luvassa myös epätavallisia ravilähtöjä, jotka on ehdottomasti nähtävä paikan päällä! Ravien päätyttyä bussikuljetus jatkoille Ylöjärven Räikänrantaan, jossa esiintyy mm. KOLMAS NAINEN.

Etkojen ja jatkojen yhteislippu hintaan 29 € osoitteesta www.teivo.fi (sivun oikean reunan Teivo Shop-painikkeesta). Lipun hintaan sisältyy myös bussikuljetus etkoilta jatkoille!
Yrityksiä pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Teivon toimistolle (teivo@teivo.wp.myyntivoima.fi) ja räätälöimme Teille sopivan paketin.

Etkoille ovat tervetulleita myös perheen pienimmät, jatkot K-18.

Järjestäjät: Teivon Ravit ja Pöheikön Pölläys

No event found!