Close

Ponikuninkuusravit – ohjeet yleisölle

Sunnuntaina 20.9. Teivossa kilpaillaan 10 lähdön Ponikuninkuusravit. Ponikuninkuusraveissa kilpaillaan A-ponien kuninkaallisista titteleistä ja B-ponien ruhtinaallisista titteleistä. A-ponien paras tamma kruunataan Ponikuningattareksi, paras ori tai ruuna kruunataan Ponikuninkaaksi. B-poneissa paras tamma kruunataan Poniruhtinattareksi ja paras ruuna tai ori Poniruhtinaaksi.

Kummassakin kilpailussa juostaan kaksi matkaa. Kahden osalähdön jälkeen kokonaiskilpailun voittaa osalähtöjen nopeimman yhteisajan saavuttanut valjakko. Kokonaiskilpailujen voittajat palkitaan viimeisen lähdön jälkeen etusuoralla kuninkaallisissa seremonioissa, joissa kruunataan Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ponikuningas, Ypäjän Hevosopisto poni­kuningatar, Pohjois-Hämeen Hippos poniruhtinas sekä Suomen Ravihevoskasvattajien Säätiö poniruhtinatar. Päälähtöjen lisäksi kilpaillaan A-ponien Suomen Ravivalmentajat Pikkukunkku sekä Hämeen Hevosenomistajat Pikkuprinsessa -lähdöt.

Myös yleisö on tervetullut seuraamaan Ponikuninkuusraveja! Sisäänpääsevät kaikki maksutta. Katsomolla auki ovat alakerran kahvila, jossa tarjolla herkullista lohikeittoa ja kahvilatuotteita, totohalli sekä Hauhau-koirakeskuksen keppariareena, jossa lapsille ohjattu kepparirata. Myös autokatsomo on käytössä maksutta.

Yleisön sisäänpääsyä ei rajoiteta. Kaikki halukkaat pääsevät katsomoalueelle pääportista. Tallialue pysyy edelleen omana alueena, jonne yleisöllä ei ole kulkua katsomoalueelta. Kilpailevien ponien omistajille on lähetetty Hippoksen Oma talli -järjestelmään pääsylippu, jolla pääsee myös vierailemaan tallialueella.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana tai edes lievästi oireisena ei saa tulla paikalle. Turvavälejä on noudatettava. Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja noudatamme THL:n ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita.

  • Muista käsihygienia! Pese käsiäsi riittävästi ja käytä desinfiointiainetta.
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat.
  • Pidä riittävä turvaetäisyys muihin ihmisiin.
  • Sairaana ei saa tulla paikalle!
  • Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti.

Halutessaan asiakkaat voivat jättää yhteystiedot mahdollisen koronatartuntaketjun jäljittämistä varten kahvilaan. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa, minkä jälkeen tiedot hävitetään.

Median edustajien akkreditoituminen ennakkoon sähköpostitse viena.kauppi@teivo.fi. Akkreditoitumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista. Lehdistöhuone on median käytössä katsomoalueella.

Tervetuloa viettämään syyspäivää Teivoon!

No event found!