Close

Poni- ja harjoitusravitoiminnan tauko jatkuu

Poni- ja harjoitusravitoiminnan tauko valitettavasti jatkuu ainakin huhtikuun loppuun saakka. Tulevan lauantain harjoitusravit on peruttu ja ponisarjat on poistettu Hepasta huhtikuun ajalta.

Hippoksen tiedote: Ponien kilpailutoiminta on tauolla ainakin 30.4. saakka vaikean koronavirustilanteen takia. Suomen Hippos tiedotti 26. maaliskuuta, että poni- ja harjoitusravitoiminta on tauolla ainakin 11. huhtikuuta asti. Suomen koronavirustilanne on pysynyt edelleen vaikeana, ja kun harjoitustoiminnan käynnistäminen huhtikuun alussa nähtiin jo tässä vaiheessa epätodennäköisenä, on poni- ja harjoitusravitoiminta katkolla ainakin huhtikuun loppuun saakka.

”Kevään aikana tilannetta on seurattu tiiviisti, ja talvella vaikuttikin siltä, että rajoituksiin tulisi helpotuksia. Nyt kun suunnitelmissa on kuitenkin pääasiassa rajoitusten tiukennuksia, on tuo huhtikuun 11. päivä hyvin epätodennäköinen poniravitoiminnan käynnistämisen osalta. Poistamme ponisarjat Heppa-järjestelmästä huhtikuulta kokonaan, sillä haluamme toimia läpinäkyvästi harrastajien suuntaan”, Hippoksen poniraviurheilusta vastaava kilpailusihteeri Anni Järvinen kommentoi.

”Jos rajoitusten osalta mennäänkin siihen suuntaan, että ponien kilpailutoiminta on mahdollista aloittaa, niin reagoimme siihen heti. Kun tieto harrastustoiminnan rajoitusten keventämisestä tulee, niin ponilähtöjä ollaan valmiita ajamaan ja lisäämään sarjatarjontaa. Myös poniraveja ollaan valmiita järjestämään, kun tilanne sen sallii”, Järvinen taustoittaa.

No event found!