Close

Ohjeet yleisölle 8.8.

Lauantaina 8.8. Teivossa nähdään kesän huippuraviurheilua, kun päivän aikana kilpaillaan mm. Delete Tammakriterium, Pohjantähti Suurmestaruus, Pimara Cup, Mauri Tuurnan ajo ja montén Prix de Teivo. Ponilähtö aloitaa päivän klo 13.00.

Yleisön sisäänpääsyä ei rajoiteta. Kaikki halukkaat pääsevät katsomoalueelle pääportista. Tallialue pysyy edelleen omana alueena, jonne yleisöllä ei ole kulkua katsomoalueelta. Tallialueelle pääsevät vain hevosen valmentaja, hoitaja, ohjastaja ja mahdollinen auton kuljettaja. Kilpailevien hevosten omistajille on lähetetty Hippoksen Oma talli -järjestelmään kutsu, jolla on mahdollista käydä myös tallialueella tapaamassa omaa hevosta. Tallialueelle pääsee vain 2 omistajaa/hevonen. Päälähtöjen (Tammakriterium ja Suurmestaruus) omistajille on lähetetty postitse kutsu raveihin.

Raveissa avoinna ovat Ravintolat Grand Prix ja De Luxe, istumakatsomo, totohalli, alakerran kahvila ja Pub Sammio terasseineen. Autokatsomo (4 €) on käytössä pääportin ja katsomorakennuksen välisellä alueella. Lapsille runaasti omaa ohjelmaa, kepparikisat Hauhau-koirakeskuksen keppariareenalla klo 12.30 alkaen, lasten ulkoleikkipaikalla maksutonta poniajelua ja -ratsastusta sekä aikansa huipputamma Phoenix Hornline tavattavissa pienen varsansa kanssa. Sisäleikkipaikalla hevosenkenkienmaalausta ja muuta kivaa puuhaa.

Ravien jälkeen kellään ei ole kiire kotiin! Heti ravien päätyttyä käynnistyvät ravijatkot, jossa esiintyy Kormus (klo 19). Kormus esiintyy katsomon edustalla, Pub Sammion terassin edessä. Kaikilla raveissa jo olevilla on mahdollisuus jäädä viettämään ravijatkoja ilman erillistä lipunostoa jatkoille. Jatkot ovat K-18.

Liput joko nettikaupasta (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta) tai portilta (12€). Alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton. Lauantaina voimassa ovat Teivon kausikortti, Teivon Ykkösasiakaskortti, SHKL:n jäsenkortti sekä Hippoksen kausikortti. Portilta lipun ostaneet voivat halutessaan jättää yhteystiedot mahdollisen koronatartuntaketjun jäljittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa, minkä jälkeen tiedot hävitetään.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana tai edes lievästi oireisena ei saa tulla paikalle. Turvavälejä on noudatettava. Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja noudatamme THL:n ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita.

  • Muista käsihygienia! Pese käsiäsi riittävästi ja käytä desinfiointiainetta.
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat.
  • Pidä riittävä turvaetäisyys muihin ihmisiin.
  • Sairaana ei saa tulla paikalle!
  • Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti.

Median edustajien akkreditoituminen ennakkoon sähköpostitse viena.kauppi@teivo.fi. Akkreditoitumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista. Lehdistöhuone on median käytössä.

Tervetuloa viettämään aurinkoista kesäpäivää Teivoon!

No event found!