Close

Ohjeet kilpailijoille 8.8.

Teivon 8.8. Lauantairavit kilpaillaan edelleen poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Kaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita (poislukien ponilähtö).

Omistajille on lähetetty Hippoksen Oma Talli -järjestelmään lippu, jolla omistaja pääsee katsomoalueelta tapaamaan hevostaan tallialueelle. Tallialueelle pääsee vain 2 omistajaa/hevonen. Päälähtöjen (Tammakriterium ja Suurmestaruus) omistajille on lähetetty postitse kutsu raveihin. Muutoin tallialueen ja katsomon väli on yleisöltä suljettu. Ravien viimeisen lähdön jälkeen tallialueelta on mahdollista siirtyä katsmoalueelle ravitjatkoille.

Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Sisääntuloportilla tarkastetaan henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää. Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivää edeltävänä päivänä klo 15 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi tai puhelimitse (03) 315 481, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille.

Sisäänkirjoitus on auki normaalisti. Maksa osallistumismaksu ennakkoon https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti. Asiakaspaikkoja on lisätty myös ulos Teivonlinnan edustalle. Suosittelemme korttimaksua!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten. Pukuhuoneessa ei suositella oleskelua. Ohjastajien pakolliset alkometripuhallutukset tehdään sisäänkirjoituksessa.

Hevostarvikeliikkeissä asioivien tulee olla yhteydessä suoraan hevostarvikemyyjiin (Finntack, Hevari, Custom), jotka toimittavat listan asiakkaistaan talliportille. Tässä tapauksessa alueelle pääsee talliportilta vain omalla nimellä ainoastaan asioimaan hevostarvikeliikkeissä, raveja ei ole mahdollista jäädä seuraamaan tallialueelta käsin.

Ravien aikataulu:

Koelähtö klo 12.30
Ponilähtö klo 13
Lähtö 1 klo 13.37
Lähtö 2 klo 13.57
Lähtö 3 klo 14.20
Lähtö 4 klo 14.40
Lähtö 5 klo 15.00
Lähtö 6 klo 15.20
Lähtö 7 klo 15.40
Lähtö 8 klo 16.00
Lähtö 9 klo 16.20 (osallistujat esittelyyn harvannetuin välein)
Lähtö 10 klo 16.37
Lähtö 11 klo 16.52 (osallistujat esittelyyn harvannetuin välein)
Ravijatkot alkavat

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!