Close

Ohjeet yleisölle 25.8.

Teivon seuraavaa ravipäivää vietetään tiistaina 25.8. klo 18 alkaen. Illan ohjelmassa 9 jännittävää ravilähtöä, mm. Junnustartti -karsinta 2-vuotialle lämminverisille sekä GLi Suomenhevosten Missikisa 4-vuotiaille suomenhevostammoille.

Yleisön sisäänpääsyä ei rajoiteta. Kaikki halukkaat pääsevät katsomoalueelle pääportista. Tallialue pysyy edelleen omana alueena, jonne yleisöllä ei ole kulkua katsomoalueelta. Tallialueelle pääsevät vain hevosen valmentaja, hoitaja, ohjastaja ja mahdollinen auton kuljettaja. Kilpailevien hevosten omistajille on lähetetty Hippoksen Oma talli -järjestelmään pääsylippu, jolla pääsee 2 henkilöä maksutta sisään. Omistajalipulla on myös mahdollista vierailla tallialueella omaa hevosta tapaamassa.

Raveissa avoinna ovat Ravintola Grand Prix (katso menu täältä), istumakatsomo, totohalli, alakerran kahvila ja Pub Sammio terasseineen. Autokatsomo (4 €) on käytössä.

Suosittelemme ostamaan pääsyliput ennakkon (6 €) Teivo Shopista (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta). Lippuja myydään myös pääportilla (7 €). Alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton. Voimassa olevat etukortit ovat Teivon kausikortti, Teivon Ykkösasiakaskortti, SHKL:n jäsenkortti, Hippoksen kausikortti, Raviliiga Ilveksen ja Tapparan omistajakortti sekä opiskelijakortti. Portilta lipun ostaneet voivat halutessaan jättää yhteystiedot mahdollisen koronatartuntaketjun jäljittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa, minkä jälkeen tiedot hävitetään.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana tai edes lievästi oireisena ei saa tulla paikalle. Turvavälejä on noudatettava. Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja noudatamme THL:n ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita.

  • Muista käsihygienia! Pese käsiäsi riittävästi ja käytä desinfiointiainetta.
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat.
  • Pidä riittävä turvaetäisyys muihin ihmisiin.
  • Sairaana ei saa tulla paikalle!
  • Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti.

Median edustajien akkreditoituminen ennakkoon sähköpostitse viena.kauppi@teivo.fi. Akkreditoitumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista. Lehdistöhuone on median käytössä katsomoalueella.

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Teivoon!

No event found!