Close

Ohjeet kilpailijoille 25.8.

Teivon 25.8. tiistairavit kilpaillaan edelleen poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Kaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita.

Omistajille on lähetetty Hippoksen Oma Talli -järjestelmään lippu, jolla omistaja pääsee katsomoalueelta tapaamaan hevostaan tallialueelle. Tallialueelle pääsee vain 2 omistajaa/hevonen. Muutoin tallialueen ja katsomon väli on yleisöltä suljettu.

Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Sisääntuloportilla tarkastetaan henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää. Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivänä klo 13 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi tai puhelimitse (03) 315 481, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille.

Sisäänkirjoitus on auki normaalisti. Maksa osallistumismaksu ennakkoon https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti. Asiakaspaikkoja on lisätty myös ulos Teivonlinnan edustalle. Suosittelemme korttimaksua!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten. Pukuhuoneessa ei suositella oleskelua. Ohjastajien pakolliset alkometripuhallutukset tehdään sisäänkirjoituksessa.

Hevostarvikeliikkeissä asioivien tulee olla yhteydessä suoraan hevostarvikemyyjiin (Finntack, Hevari, Custom), jotka toimittavat listan asiakkaistaan talliportille. Tässä tapauksessa alueelle pääsee talliportilta vain omalla nimellä ainoastaan asioimaan hevostarvikeliikkeissä, raveja ei ole mahdollista jäädä seuraamaan tallialueelta käsin.

Ravien aikataulu:

Koelähtö klo 17.00
Lähtö 1 klo 18.07
Lähtö 2 klo 18.27
Lähtö 3 klo 18.47
Lähtö 4 klo 19.10
Lähtö 5 klo 19.30
Lähtö 6 klo 19.50
(Viimeinen verryttelyaika)
Lähtö 7 klo 20.10
Lähtö 8 klo 20.25
Lähtö 9 klo 20.40

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!