Close

Ohjeet kilpailijoille 16.1.

Teivon vuoden ensimmäiset Lauantairavit kilpaillaan lauantaina 16.1. Valitettavasti ravit kilpaillaan ilman yleisön läsnäoloa.

Kilpailualueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvien hevosten taustajoukot: valmentajat, hoitajat, ohjastajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajatKaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaitaOmistajilla ei valitettavasti ole, rajoituksista johtuen, pääsyä kilpailualueelle. 

PYYDÄMME KAIKKIA PYSÄHTYMÄÄN TALLIPORTILLA JA ESITTÄMÄÄN KULKULUPANSA! Tarkistamme sisääntuloportilla hevosautojen henkilömäärät. Ohjastajia ja muita henkilöautolla saapuvia pyydämme pysähtymään portilla, jotta henkilökuntamme näkee, kuka autoa ajaa ja myös mahdolliset kyydissä olevat. Muistutamme, että tallialueelle ei saa edes kyydissä tulla muita henkilöitä kuin hevosten taustajoukkoja.

Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivää edeltävänä päivänä klo 14 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää.

Sisäänkirjoituksessa tulee käyttää kasvomaskia ja noudattaa turvavälejä. Sisäänkirjoituksen tiskille vain 1 asiakas kerrallaan! Maksathan osallistumismaksun ennakkoon osoitteessa https://osallistumismaksu.fi/. Kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisäänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti. Suosittelemme korttimaksua sekä kasvomaskia!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten ja vain päivän ohjastajille. Pukuhuoneessa ei saa oleskella. Kilpailualueella on tarjolla runsaasti käsidesiä, jota toivomme kaikkien käyttävän. Sairaana ei saa tulla paikalle.

Ratamestari tiedottaa radan olevan lauantaina lumen ja hiekan sekainen talvirata. Taakse suositellaan pidempää hokkia pidon varmistamiseksi. Hyvissä olosuhteissa kilpaillaan, ennusteet lupaavat noin 10 astetta pakkasta ja selkeää.

Päivän katoslistat valmistuvat kilpailupäivän aamuna ja ovat nähtävissä tästä.

Huomioi lauantain muuttunut aikataulu:

Lähtö 1 klo 13:07
Lähtö 2 klo 13:28
Lähtö 3 klo 13:50
Lähtö 4 klo 14:15
Lähtö 5 klo 14:35
Lähtö 6 klo 15:00
Lähtö 7 klo 15:20
Lähtö 8 klo 15:40
Lähtö 9 klo 16:00
Lähtö 10 klo 16:20
Lähtö11 klo 16:40
Lähtö 12 klo 17:00

Lähtö 2 esittäytyy harvennetuin välein.

Vuoden 2020 parhaat palkitaan Teivonlinnan edessä klo 12.45.

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!