Close

Ohjaajakoulutus Teivossa 27.1.24

Aika: Ennakkotehtävät tehtävissä Hipposakatemiassa 11.-19.1.2024, lähipäivä lauantaina
27.1.2024 klo 9-16.30.
Lähipäivän paikka: Teivon ravikeskus, toimiston Madonna-kabinetti
Osoite: Velodromintie 2, 33420 Tampere

Tilaisuuden järjestäjä: Teivon Ravinuoret

Kouluttaja: Viena Kauppi

Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutus on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille (s. 2009 tai aiemmin) hevos- ja ponikerhon ohjaajille ja ohjaajiksi haluaville, joilla on innostus lasten ohjaamiseen sekä perus hevostaidot hallussa. Ohjaajakoulutuksessa ei opetella hevostaitoja, vaan niiden tulee olla riittävällä tasolla koulutukseen tullessa.

Ohjaajakoulutuksen aiheita ovat mm. kerhotoiminnan perusasiat ja tavoitteellinen suunnittelu, eri-ikäisten lasten ohjaaminen ja ohjaustaitojen harjoittelu, käytännönharjoitusten toteuttaminen, turvallisuuden huomioiminen toiminnassa sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen.

Koulutus sisältää ennakkotehtävät Hippoksen verkko-oppimisympäristössä Hipposakatemiassa sekä lähipäivän. Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävien tekemisen ennen lähipäivää, lähipäivään osallistumisen ja palautteen antamisen. Koulutuksen suorittaneet saavat tunnukset ohjaajien omaan materiaalipankkiin koulutuspäivän jälkeen.

Ennakkotehtävät on helpoin tehdä tietokoneella, mutta Hipposakatemia toimii myös mobiililaitteilla. Tehtävien tekemiseen kannattaa varata pari tuntia aikaa. Lähipäivään tarvitset mukaasi älylaitteen, jolla pääset kirjautumaan Hipposakatemiaan (tietokone, tabletti, älypuhelin) ja laitteeseen sopivan laturin sekä muistiinpanovälineet.

Koulutukseen mahtuu mukaan 8–20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta (sisältää koulutuksen, materiaalin ja ruokailut) 40 euroa/osallistuja

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 7.1.2024 sähköpostilla osoitteeseen viena.kauppi@teivo.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio.

Tiedustelut: Viena Kauppi, viena.kauppi@teivo.fi

Tervetuloa kouluttautumaan!

No event found!