Close

HALLITUKSEN JOULUTERVEHDYS

Vuosi 2023 Teivon raviradalla on ollut muutosten vuosi. Pitkäaikainen toimitusjohtajamme Päivi Lehtonen irtisanoutui kevättalvella 2023. Päivin lähtö johti siihen, että Lännen radat tiivistivät yhteistyötään ja Hirvosen Elina aloitti Teivon ja Forssan raviradan yhteisenä toimitusjohtajana.

Myös kilpailupäällikkö Heikki Haavisto irtisanoutui ja Iivari Ingves aloitti Lännen ratojen (Forssa, Tampere ja Turku) yhteisenä kilpailupäällikkönä. Myös Vermon ravirata liittyi yhteistyöhön syksyn aikana.

Jotta muutokset eivät olisi tässä, ravintolatoiminta ulkoistettiin ja sitä hoitaa nyt Siti Bar Oy. Ulkoistuksen myötä myös lounas palasi Teivoon, joten tervetuloa jälleen myös lounaalle Teivoon.

Vuosi 2023 sujui siten uusien järjestelyjen puitteissa. Ravit järjestettiin kuten ennenkin ja Teivossa oli 39 ravipäivää. Vuonna 2024 ravipäivien määrä tulee olemaan 37. Teivon ravien suosiossa ei tapahtunut isoja muutoksia. Lauantairavit ja erityisesti Teivon Kriterium ovat Teivolle juhlapäiviä myös jatkossa, mutta myös tiistaisin ravataan entiseen tapaan.

Ylöjärven kaupunki kaavoittaa Teivo-Mäkkylä -aluetta uudelleen. Nyt luotamme Teivossa siihen, että Ylöjärven kuntaa jatkaa raviradan vuokrasopimusta vuoden 2035 jälkeen ja ravirata saa jäädä Teivoon nykyiselle paikalleen. Muutoksia tulee tapahtumaan ja Teivon muuttuminen uudenlaiseksi tapahtumakeskukseksi alkaa vuoden 2026 Kuninkuusravien jälkeen. Tärkeintä on turvata raviurheilun tulevaisuus Pirkanmaalla.

Suomen Hippos ry antoi Teivolle joululahjan kokouksessaan myöntämällä vuoden 2026 Kuninkuusravit Teivolle. Vuonna 2026 Teivo täyttää 50 vuotta ja Kuninkuusravit kruunaavat juhlavuoden. Tulemme järjestämään ikimuistoiset Kuninkuusravit, joiden tuotolla toivomme käynnistävämme uuden varikkoalueen rakentamisen, joka tulee tarjoamaan nykyaikaiset puitteet hevosille, ohjastajille, valmentajille ja hevosen omistajille.

Suomalainen raviurheilu on tien haarassa. Rahapelit siirtyvät lisenssijärjestelmän piiriin vuodesta 2026 kilpailun avautuessa. Nykyinen tukijärjestelmä kokee samalla muutoksen. Se asettaa radoille uusia haasteita kilpailutapahtumien kehittämiseksi ja ulkopuolisen rahoituksen varmistamiseksi. Ensimmäinen askel tässä otetaan Teivossa alueelle perustettavan myynti- ja markkinointiyhtiön toimesta.

Raviurheilu tarvitsee uusiakin ystäviä. Tullaan ensi vuonna joukolla Teivoon.

Tampereen Ravirata Oy toivottaa talleille rauhallista joulun aikaa sekä kaikille raviurheilun ystäville Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta. Teivossa tavataan.

Tampereen Ravirata Oy

Hallitus