Close

Lännen radat perustavat yhteisen myynti- ja markkinointiorganisaation

Lännen radoista Tampereen, Turun ja Forssan raviradan ovat päättäneet yhdistää myynti- ja markkinointitoimenpiteitään perustaen yhteisen myynti- ja markkinointiorganisaation. Yhtiön tarkoituksena on keskittää raviratojen resursseja myynnin- ja markkinoinnin osalta ja parantaa raviurheilun tavoitettavuutta kumppanien näkökulmasta. Yhtiö tulee keskittymään uuden myynnin hakemiseen ja tavoitteena on lisätä raviratojen tilojen käyttöastetta, lisätä ravintolatoiminnan myyntiä ja myydä yhdestä osoitteesta isompia näkyvyys- ja yhteistyöpaketteja alueen raviratojen kesken luoden näin joustavampia kokonaisuuksia ja lisäarvoa yhteistyökumppaneille.

Yhtiön tavoitteena on olla raviurheilun saralla ensimmäinen ammattimainen myyntiorganisaatio, joka keskittyy raviurheilun ja sen tapahtumien, sekä raviratojen tilojen myyntiin- ja markkinointiin. Yhtiön tarkoituksena on keskittää osaamista yhteen osoitteeseen ja tarjota jatkossa osaamistaan myös muiden raviratojen ja tapahtumien, esimerkiksi kuninkuusravien, käyttöön.

Yhtiön perustamistoimenpiteet on aloitettu ja yhtiöön tullaan rekrytoimaan myyntihenkilö heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhtiön on tarkoitus aloittaa toimintansa alkuvuoden 2024 aikana. Yhtiön hallituksessa on edustettuina kaikki osakasradat, toimitusjohtajana toimii Turun raviradan toimitusjohtaja Eeva Karvonen.

Lisätiedot:

Eeva Karvonen, 0400 898 353, eeva.karvonen@turunhippos.fi

Elina Hirvonen, 050 301 8258, elina.hirvonen@teivo.fi

No event found!