Close

Midas Match on Teivon uusi hyväntekeväisyyskimppahevonen

Midas Match kerää varoja Tays Lasten ja nuorten sairaalalle

Teivon Ravikeskus on lanseerannut uuden matalankynnyksen hevoskimpan. Teivon Tonni -nimeä kantava hevoskimppa on ostanut Midas Match -nimisen orivarsan. Varsasta myydään 1000 osuutta ja osakkaaksi pääsee maksamalla 100 euron kertamaksun. Tällä summalla katetaan hevosen ostohinta sekä kulut vuoden 2026 loppuun. Projektin lopussa hevosen varat jaetaan 50 % osakkaille ja 50 % Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

  • Tämä on meille valtavan mieluisa yllätys, iloitsee Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi. Olemme jo päässeet kehittämään pienille potilaille ja heidän perheilleen hevostoimintaa edellisen Teivon hevoskimpan kautta. Tämä uskomaton hevoskimppa paitsi tuo meille niin tärkeitä lahjoitusvaroja, myös tarjoaa potilaille kurkistusikkunan hevos- ja ravimaailmaan, Lohiniemi jatkaa.

Tässä hevoskimpassa pääsee helposti tutustumaan hevosen omistamiseen ja jännittämään hevosen kilpailusuorituksia. Samalla pääsee tekemään hyvää, kun hevosen voittorahoja ohjataan tärkeälle taholle.

  • Tarjolla on ensisijaisesti elämyksiä ja hyvää mieltä. Hevosen omistaminen kimpassa on tapa kokea hevosen omistamisen riemua täysimittaisesti, mutta tässä kimpassa kulut ovat erityisen maltilliset. Tämä kimppa eroaa aiemmista niin sanotuista jättikimpoista siinä, että tässä kimpasta hevosenomistamista on myös mahdollista jatkaa määräajan jälkeen sääntöjen puitteissa hevosen kilpailumenestyshuomioiden, kertoo kimppaa vetävä Viena Kauppi Teivon Ravikeskuksesta.

2-vuotiaaksi vuoden vaihteessa kääntyvästä Midas Matchistä teivolaiset odottavat paljon. Varsan emän Captivationin ensimmäinen varsa, raviliigahevosena tunnettu Mascate Matchin, voitti Suomen suurimman ikäluokkakilpailun, Derbyn, ja sen voittosumma on yli 700 000 euroa. Myös varsan isä, Maharajah, on huippuperiyttäjä, joka hallitsee isäoritilastoja Pohjoismaissa. Maharajah on nähty myös Teivossa, kun ori voitti UET Grand Prix’n vuonna 2009.  

”Parasta, mitä voi saada” luonnehtii varsan sukua hevosen valmentaja Joni-Petteri Irri, jolla on valmennustalli sekä Teivossa että kotitilalla Sastamalassa. Midas Match asuu Irrin Teivon tallilla, jossa kimppalaisten on myös mahdollista päästä hevostaan tapaamaan.

Osuudet ovat nyt myynnissä täällä. Kimpan säännöt löytyvät samasta osoitteesta.

No event found!