Close

stonecapes violet

Tervetuloa Charité Violet Teivo -leasing-kimppaan

Ranskalaiskaunotar Stonecapes Violet on Teivon uusi kimppahevonen!

 

Stonecapes Violet on huippusukuinen 2-vuotias tamma. Varsan suku on suoraan maailman huipulta, sen isä on Euroopan suosituin siitosori Ready Cash, emä hyvä kilpatamma Desiree Lady (12,3) ja emänisä legendaarinen Love You. Yhdistelmä Ready Cash-Love You on tuottanut mm. Euroopan parhaat, Prix d’Amérique voittajat Face Time Bourbonin ja Bold Eaglen, joten tästä tammasta voimme odottaa paljon. Emä Desiree Ladyn ensimmäinen varsa Stonecapes Unique kilpaili jo 2-vuotiaana ja saavutti ennätyksen 17,2 täydeltä matkalta. 

Hevosen ovat kasvattaneet Maini ja Saku Mikkola Längelmäeltä. He ovat pitkänlinjan hevoskasvattajia ja heidän hevosensa tunnistaa Stonecapes-etuliitteessä. He ovat myös osakasvattajia mm. Mascate Matchille.
Violet valmentautuu Antti Veteläisen ja Kaisa Mikkolan valmennustallissa Teivossa. Antti kommentoi hevosesta seuraavaa: ”Hyvänsukuinen ja näköinen varsa. Ravaa hyvällä tyylillä. Hevonen on saanut treenata kaikki treenit ilman takapakkeja. Hevonen on aikataulussa ja tällä hetkellä näyttää, että sillä  voisi kokeilla kilpailla jo 2-vuotiaana.”
Luonnollisesti hevosella on tähtäin ikäluokkakilpailuihin, erityisesti kotiradan 3-vuotiaiden GLi Kriteriumiin.

 

Hevosen osuudet ovat loppuunmyyty!

 

Hevosta myydään 800 osuutta, osuuden hinta 100 €. Muita kuluja omistajalle koko projektin aikana ei synny vaan kertamaksu kattaa kaikki hevosen kulut projektin loppuun saakka. Osuuden voi ostaa itselleen tai se toimii myös erinomaisena lahjaideana! Kimpan päättyessä kimpan tilillä olevat varat jaetaan 50 % omistajille ja 50 % ohjataan hyväntekeväisyyteen Tampereen Lastenklinikan Tuki Ry:lle. Tutustu tarkemmin kimpan sääntöihin yllä.

Charité Violet Teivo -kimppa on hankkinut hevosen leasing-sopimuksella. Sopimus tarkoittaa sitä, että hevosen kilpailuoikeus on vuokrattu kimpalle hevosen 4-vuotiskauden loppuun saakka. Sen jälkeen (31.12.2023) hevonen palautuu takaisin kasvattajalleen. Hevosen kilpailutuloista 30 % maksetaan sen kasvattajille.

Kimpanvetäjänä toimii Teivon toimistolla työskentelevä Viena Kauppi, jolla on kokemusta isojen kimppojen vetämisestä Raviliigan ajoilta. Hevosen tiedotusta hoidetaan sähköpostitse noin kahden viikon välein sekä hevosen omilla Facebook-sivuilla Stonecapes Violet. 

Yhteistyössä: Teivon Ravit, Custom, GLi Yhtiöt, Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen, Pohjantähti, Tampereen Hevosklinikka, Sillanpään Oriasema ja Wania Racing.