Close

Kasvattajaravit 2.4.23

Teivon Ravikeskus ja Hämeen Hevosjalostusliitto järjestävät Kasvattajaravit sunnuntaina 2.4. klo 10 alkaen. Kasvattajaravien teemapäivä järjestetään pääkatsomon Ravintola De Luxessa.

Mielenkiintoinen alan asiantuntijoiden paneelikeskustelu aiheesta jalostusvalinnat käytännössä on siirretty alkavaksi klo 13. Siitosoreihin ja varsoihin tutustuminen klo 12 alkaen.

Paneelikeskustelussa ovat mukana yhtensä Suomen menestyksekkäimpänä FWB-kasvattajana tunnettu Eeva-Liisa Penttilä, laadukkaita Wania-varsoja kasvattava Riina Rekilä, pitkänlinjan menestyksekäs hevoskasvattaja Saku Mikkola sekä suomenhevosmenestyjiä kasvattava Viivi Honkimaa. Yleisön on myös mahdollista esittää kysymyksiä panelisteille. Keskustelutilaisuuden juontaa Nelly Korpikoski.

Päivän aikana vieraillaan myös tallialueella, jossa tutustutaan ravivalmentaja Markku Niemisen varsatalliin sekä nähdään mahdollisesti paikalle saapuvia siitosoreja. Tämän jälkeen päivä jatkuu yhteisellä ajanvietolla Ravintola De Luxessa päivän raveja seuraten. Ravintolassa mahdollista myös ruokailla.

Teivon Ravikeskus ja Hämeen Hevosjalostusliitto ovat kutsuneet erillisellä kutsulla tapahtumaan kaikki Hämeen Hevosjalostusliiton alueella varsan vuonna 2022 kasvattaneet. Mikäli olet kasvattanut varsan Hämeen alueellla vuonna 2022 ja et ole saanut kutsua, otathan pikaisesti yhteyttä teivo@teivo.fi.

Ravintola De Luxen kasvattajatilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Halutessasi voit varata pöydän ennakkoon osoitteesta ravintola@teivo.fi. Ravien sisäänpääsy ennakkoon 9 euroa Teivo Shopista (sivun oikea reuna) tai portilta 10 euroa.

Lämpimästi tervetuloa! 

No event found!