Close

Drive In Festarit Teivossa 1-4.7.

Eturivin artistit Teivon raviradalla Drive in -festivaalissa heinäkuussa

Huom! Liput myynissä vain Tiketissä maanantaista 22.6. alkaen klo 9!

Festivaalilla esiintyvät Kaija Koo, Popeda, Gasellit sekä Esa Pulliainen w/ Mr Breathless, Masa Saloranta Trio. Jokaiseen konserttiin on myynnissä 700 autopaikkaa. Konserttialueella on yhteensä neljä isoa screeniä välittämässä konserttien lavatunnelmaa, musiikki miksataan tavallisella FM-taajuudella autoradioihin ja autopaikat ovat selkeästi erillään, jotta varmistetaan onnistunut konserttielämys jokaiseen autoon.  Tunnelman täydentää street food -myynti suoraan autoihin. Ruoan voi ostaa etukäteen tai paikan päältä. Konserteissa ei ole ikärajaa.

HOX! Teivonlinna on mahdollista varata yksityiskäyttöön isolle ryhmälle! Ota yhteyttä toimistollemme teivo@teivo.fi tai puhelimitse  (03) 315 481.

Ohjelma:

Ke 1.7. klo 19 Esa Pulliainen w/ Mr Breathless, Masa Saloranta Trio
To 2.7. klo 19 Popeda
Pe 3.7. klo 19 Gasellit
La 4.7. klo 19 Kaija Koo

Jokainen konsertti-ilta noudattaa seuraava aikataulua:

klo 17.30 Portit auki. Autot ohjataan saapumisjärjestyksessä omiin parkkiruutuihinsa.
klo 19.00 Konsertti alkaa.
klo 21.00 Konsertti päättyy. Konsertin jälkeen ilta jatkuu Teivon terassilla.

Liput myynissä vain Tiketin myyntikanavissa maanantaista 22.6. alkaen klo 9!

Drive in -konsertit tuotetaan koronaturvallisesti AVI:n tarkentuneiden ohjeiden mukaisesti. Autot sijoitetaan riittävin turvavälein raviradan keskelle. Tapahtuma-alueelle jalan saapuminen on kielletty. Autoista poistuminen on sallittu vain wc-tiloihin turvaetäisyyksiä ja järjestyksenvalvonnan ohjeita tarkkaan noudattaen. Konsertti kuuluu tavallisella FM-taajuudella autoradiosta. Ajoneuvojen moottorit on sammutettava konsertin ajaksi, mutta virta on pidettävä päällä radion osalta. Mikäli et ole täysin varma autosi akun kestosta, ota mukaasi normaali FM-radio varmuuden vuoksi.

Tuotanto Tampere Live ja Akun Tehdas.

Lue lisää tästä.

No event found!