Close

Drive In Festareiden vaikutukset kaviouraan

Teivon ravikeskus ja Tampere-talo ovat sopineet, että Tampere-talo järjestää kaviouran keskellä drive in –konsertteja viikolla 27. Konsertit ovat keskiviikkona, torstaina, perjantaina ja lauantaina. Varalla on vielä sunnuntai. Konserttia kuunnellaan autoissa autoradioista. Autot (enintään 700) eivät ole kaviouralla.

Teivo on vuokrannut kaviouran ja keskikentän, mutta myös tallinmäen lenkin. Lenkkiä tallien ympäri käytetään autojen sisäänajoon. Autot ajavat talliportista mäkeä ylös, mäkeä alas ja kokoontumisringistä kaviouran yli keskikentälle. Tallinmäen lenkille saadaan 200 autoa pois jonottamasta Mikkolantieltä.

Tapahtumien ajan Teivossa ylläpidetään hevosille harjoitteluolosuhteet ja kaviouraa hoidetaan, mutta käyttöä rajoitetaan. Kavioura suljetaan klo 15 ja tallin mäki sekä lenkki suljetaan klo 16. Kavioura aukeaa normaalisti seuraavana aamuna ja se pyritään pitämään hyvässä kunnossa. Koska ratamestari laittaa kaviouraa, tallinmäen lenkki kunnostetaan entiselleen vasta tapahtumien päätyttyä.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa ja ylimääräistä työtä. Pyrimme toimimaan niin, että hevosilla olisi mahdollisimman turvalliset olot. Teivolle tämä tapahtuma on iso mahdollisuus paikata keväällä koetut tappiot ja korjata liikevaihto budjetoituun. Tapahtuman suunnittelu on ollut muuttuvissa olosuhteissa haasteellista ja muutokset ovat vieläkin mahdollisia. Teivonlinnan vuokraamme konsertti-iltaisin yksityiskäyttöön. Tätä saa vinkata yrityksille ja ryhmille!

No event found!