Close

Ystävä raveihin 15.2.

Vihdoin saamme ottaa yleisöä raveihin liki normaalisti ja pääsemme tekemään vuoden ensimmäisiä teemaraveja! Tiistaina 15.2. ravit järjestetään Ystävä raveihin -teemalla!

Nyt on aika koota ystävät mukaan ja lähteä porukalla raveihin! Ystävä raveihin -teemailtana pääsette raveihin ystävän kanssa kaksi yhden hinnalla! Jos olet tuomassa isompaa kaveriporukkaa (min 5 hlö) tullessasi, ilmoita siitä toimistollemme (teivo@teivo.fi ma 14.2. mennessä) niin tarjoamme koko ryhmällesi maksuttoman sisäänpääsyn!

Ravintola DeLuxen puolelle rakentuu mielenkiintoinen juonnettu ravi-ilta, jonne on vapaa sisäänpääsy kaikille ystävän seurassa saapuville. Miia Salmisen juontaman illan aikana neuvotaan toto-peleissä, kuullaan mielenkiintoisia vieraita ja arvotaan mm. upeita elämyksiä! Ravintolan ruokalista rakentuu tietysti teeman mukaisesti.

Miian matkassa pääset myös tutustumaan ravipäivän kulisseihin tallialueelle! Ravijännitykseen ja vauhdin hurmaan pääset kiinni katsomostakin käsin, mutta kulissien taakse kurkistaminen tuo silti raveihin aivan uuden ulottuvuuden. Maksuton tallikierros lähtee seremoniakehän edestä klo 17.30.

Ota haaste vastaan ja ota ystävät mukaan viettämään mukavaa ravi-iltaa! Osallistu myös arvontaan Teivon Facebookissa ja voita upea elämysajo ravihevosella sinulle ja ystävällesi!

Ravintolavaraukset joko puhelimitse (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi tai ostamalla paketit suoraan Teivo Shopista (sivun oikean puolen Teivo Shop-painike). Liput ennakkoon 6 €, pääportilta 7 €, alle 18-vuotiaat maksutta.

No event found!