Close

Yleisöalueelle kaksi erillistä sektoria

Tiistaista 21.7. alkaen Teivon ravien katsomoalueella on kaksi erillistä sektoria, A sektori ja B sektori. Saamme ottaa molempiin sektoreihin enintään 500 henkilöä. Sektoreihin jakaantuminen tapahtuu jo pääportilla. Sektoreiden välillä ei voi liikkua. Tallialue on edelleen oma sektori, jonne ei ole kulkua katsomoalueelta.

A sektoriin kuuluvat Ravintola Grand Prix ja De Luxe, alakerran kahvila, Pub Sammio terasseineen ja lasten keppariareena sekä ulkoleikkipaikka. A sektoriin kulku katsomon takaa. 21.7. kepparikisat järjestetään A sektorin keppariareenalla.

B sektoriin kuuluvat istumakatsomo, totohalli ja totohallin kahvila, Pub Kolpakko (Kolpakko ei ole avoinna 21.7., anniskelu istumakatsomossa.) ja lasten sisäleikkipaikka. Kulku B-sektorille suoraan pääportista.

Molempiin sektoreihin kuuluu myös ulkotilaa katsomon edustalla ja lähtöjä voi molemmista sektoreista seurata vaikka kaviouran aidan takaa. Molemmista sektoreista löytyy omat ravintolapalvelut, anniskeluoikeudet ja WC-tilat. Totoa voi pelata molemmissa sektoreissa. Tiistairaveissa ravintoloihin tai istumakatsomoon ei ole erillistä sisäänpääsymaksua. Autokatsomo ei ole näissä raveissa käytössä.

Jos ostat lipun ennakkoon, valitse jo ennakkoon oikea sektori. Ravintolapaikkoihin kuuluu automaattisesti A sektori. Pääportilla voit valita kumpaan sektoriin haluat ellei jompikumpi sektori ole täynnä. Kausikortit ja muut etuudet ovat voimassa normaaliin tapaan.

Liput joko nettikaupasta (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta) tai portilta (5€). Lipunmyynti nettikaupassa päättyy arkiraveissa klo 15, lauantairaveissa klo 11. Alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton.

No event found!