Close

Yleisö pääsee jälleen raveihin

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 3.2. päätöksen kokoontumisrajoituksista Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle. Päätöksen mukaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueella voidaan sisätiloissa järjestää sellaisia yleisötilaisuuksia, joissa tilaisuuden henkilömäärä on korkeintaan 50 % kyseisessä tilassa sallittujen henkilöiden enimmäismäärästä. Päätös on voimassa 5.2.-18.2.2022.

Tämä tarkoittaa sitä, että saamme ottaa jälleen raveihin myös sisätiloihin liki normaalisti yleisöä! Tiistaina 8.2. avaamme yläkerran Ravintola Grand Prix’n sekä alakerran Kahvila Trotterin. Myös pelipisteitä avautuu alakertaan enemmän.

Osta liput ja ravintolapaketit ennakkoon Teivo Shopista

Voit ostaa lippuja, ravintolapaketteja sekä kausikortteja ennakkoon Teivo Shopista, sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta! Lippuja on saatavilla myös pääportilla ja Ravintola Grand Prix’hin ei ole erillistä pääsymaksua!

15.2. järjestämme ystävänpäivän kunniaksi Ystävä raveihin -teemaravit, jolloin toivomme ravivieraiden tuovan paikalle uusia ystäviä tutustumaan raviurheiluun. 15.2. ystävänpäivätarjouksena kaksi sisäänpääsylippua yhden hinnalla!

Muistathan tulla paikalle vain terveenä ja suosittelemme kasvomaskia!

Nähdään taas raveissa, lämpimästi tervetuloa Teivoon!

No event found!