Close

Vastaa Ylöjärven asukaskyselyyn raviradan säilyttämisen puolesta

Hevosväen paikka vaikuttaa on NYT! Ylöjärven asukaskyselyssä vaihtoehtoina tulevaisuuden Teivolle on ravirata tai puisto. Jos haluat raviradan ja hevosklinikan säilyvän Pirkanmaalla, käy vastaamassa kyselyyn ja kerro, että ravirata tarvitaan Pirkanmaalla myös tulevaisuudessa. Jos kavioura Ylöjärveltä häviää, sille ei ole osoitettu uutta paikkaa, eikä siihen ole rahoitusta.

Ylöjärven kaupungin verkkosivuilla on nähtävillä ja kommentoitavissa Teivo-Mäkkylän yleiskaava, jonka alueelle kuuluu Teivon ravikeskus ja Tampereen Hevosklinikka. Teivo-Mäkkylän alueelle suunnitellaan uutta, joukkoliikennereittiin tukeutuvaa noin 6000 asukkaan asuinaluetta ja 500-1000 työpaikan työpaikka-aluetta. Tämä tarkoittaa, että valmennustallit Teivossa loppuvat, mutta hyvällä suunnittelulla raviurheilu voi jatkua ja nousta taas kasvu-uralle uusissa tiloissa.

Asukaskysely on auki 25.5.-8.6.2022. Teivo-Mäkkylä -osayleiskaavan tavoitteita kootaan karttakyselyn avulla. Vastauksia, ideoita ja kommentteja toivotaan alueen nykyisiltä ja mahdollisilta tulevilta asukkailta ja yrittäjiltä sekä kaikilta, joita alueen kehittäminen kiinnostaa.

Kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyn tulokset julkaistaan koosteena yleiskaavan luonnosvaiheessa. Linkki kyselyyn Teivo-Mäkkylän yleiskaava – Ylöjärven kaupunki (ylojarvi.fi)

Yhtenä vaihtoehtona kyselyssä on säilyttää ravirata. Karttamerkintöjä ei ole pakko tehdä. Minimissään riittää, että klikkaat vaihtoehtoa ”Säilytetään ravirata”. Ja hevosklinikka!

Pyydämme hevosväkeä aktiivisesti osallistumaan ja jakamaan linkkiä kyselyyn.

No event found!