Close

Toimintaohjeet 7.7. poniraveihin osallistuville

Kilpailutauon jälkeen Teivon ensimmäiset poniravit ravataan tiistaina 7.7. Alla ohjeistus kilpailupaikalle saapuville poniraviurheilijoille ja valjakkojen taustavoimille.

Teivon ponivarikko sijaitsee (7.7.) Tampereen Hevosklinikan pysäköintialueen päädyssä. Klinikan pihasta suoraan kulku radan kokoontumisrinkiin, josta siirtyminen radalle. Ponien pesu normaalisti tallialueella, oma vesipiste löytyy klinikan radan puoleiselta sivulta. Seuraa järjestyksenvalvojien ohjeistusta.

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa kilpailevien ponien ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia. Muut taustajoukot voivat ostaa lipun raveihin ja saapua paikalle katsomon puolelle. Ponin omistajille (2 hlö) maksuton sisäänpääsy katsomoalueelle (liput Heppa-järjestelmän Oma talli -sivulla). Kulku talli- ja katsomoalueen välillä on kielletty.

Ponien voilokit noudetaan sisäänkirjoituksesta ja osallistuminen kuitataan suullisesti. Kilpailualueelta tulee poistua mahdollisimman pian oman kilpailusuorituksen jälkeen. Vältä yleisiä pukuhuoneita ja vaihda ajovaatteet etukäteen tai omassa autossa.

Radalle on tarkemmin merkitty paalujen paikat, joten volttaaminen on jatkossa helpompaa. Etusuoralla merkit ovat 2280 saakka, jonka jälkeen paalut on merkitty sisäradan puolella olevin merkein (ohut keppi, jossa sininen pää). Takasuoralla merkit ovat 1860 saakka. Tämän toivotaan helpottavan poniohjastajien volttaamista, myös lähettäjät ovat apuna volttipaikoilla, kuten aiemminkin.

Poniravien aikataulu:
Lähtö 1 klo 16:00
Lähtö 2 klo 16:15
Lähtö 3 klo 16:30
Lähtö 4 klo 16.45
Lähtö 5 klo 17:00
Koelähtö klo 17:20, ravien ensimmäinen lähtö klo 18.07.

Ravien käsiohjelmaan pääset tästä.

No event found!