Close

Tervetuloa raveihin yleisö!

Teivon raveihin pääsee nyt yleisöä ilman rajoituksia!

Yleisörajoitukset Pirkanmaalla ovat vapautuneet ja Teivon raveihin saadaan ottaa jälleen yleisöä! Kesällä yleisön kera päästään kilpailemaan kesäkuun 22.6. ravit sekä heinäkuun kolme tiistaita, 13., 20. ja 27. päivä.

Heinäkuussa rakennamme kivaa ohjelmaa myös lapsille, poniravit kilpaillaan 13.7. ja kepparikisat 20.7. Jokaisena heinäkuun ravipäivänä järjestämme lapsille myös maksutonta poniajelua ja -ratsastusta uudistetulla lasten ulkoleikkipaikalla Teivon Ravikoulun poneilla.

Teivon yksi vuoden kohokohdista, Lauantairavit, kilpaillaan 7.8. Tuolloin järjestetään myös koko perheen maksuton hevostapahtuma klo 13 alkaen, jossa pääsee näkemään ja kokemaan monipuolista hevosalaa. Päivän huippuravit alkavat ponilähdöllä klo 15.40, päivän aikana kilpaillaan mm. Delete Tammakriterium ja Pohjantähti Suurmestaruus. Ravien jälkeen ei ole kiire kotiin, sillä ravijatkoista vastaa bilebändi Kormus.

Liput tiistairaveihin ennakkoon 6 €, portilta 7 €, lauantairaveihin ennakkoon 11,5 € ja portilta 12 €.
Lippuja ja ravintolapaketteja voi ostaa ennakkoon sivun oikean reunan Teivo Shop-painikkeesta.
Alle 18-vuotiaat pääsevät kaikkiin raveihin maksutta. Kausikorteilla ja muilla etuisuuksilla pääsee sisään normaalisti (Teivon kausikortti- ja ykkösasiakaskortti, Suomen Hippoksen kausikortti, SHKL jäsenkortti sekä tiistairaveihin opiskelijakortti).

Lämpimästi tervetuloa!

No event found!