Close

Teivoon tulee turvakaista

Teivon kaviouran sisäpuolelle rakennetaan jo tämän vuoden kesä-heinäkuun vaihteessa turvakaista. Valjakot voivat siirtyä turvakaistalle joko hevosen laukattua tai onnettomuuden uhatessa. Turvakaista on merkittävä hevosten ja ohjastajien turvallista kilpailemista lisäävä elementti. Valjakot voivat siirtyä turvakaistalle joko hevosen laukattua tai onnettomuuden uhatessa. Turvakaista on merkittävä hevosten ja ohjastajien turvallista kilpailemista lisäävä elementti.  Investointi varmistui, kun maa- ja metsätalousministeriö myönsi kustannusarvioltaan noin 80 000 euron hankkeelle valtionapua 56 000 euroa.

–  On hienoa, että nyt on mahdollista päivittää Teivon ravikeskuksen kavioura kilpailijoiden turvallisuuden osalta aina 2040-luvun tarpeita vastaavaksi. Turvakaistaa Teivoon on ajanut voimallisesti Suomen Ravivalmentajien yhteisö. Investointi mahdollistui, kun valtiovalta näki Teivon ravikeskuksen kehitettävänä kilpailuareenana. Toivottavasti sama periaate pätee paikallisella tasolla Ylöjärven ja Tampereen kaupunkien pohtiessa Teivon alueen kehittämistä, toteaa Tampereen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.

Rakentamistyöt edellyttävät kaviouran sisäpuolisten sadevesikaivojen siirtoa. Työt aloitetaan välittömästi kesäkuun viimeisten ravien 22.6. jälkeen, ja valmista on heinäkuun avajaisraveissa tiistaina 13.7.2021. Kavioura on suljettuna valmennusajolta remontin ajan. Teivon ratatallien valmentajille sekä muille radankäyttäjille kunnostamme metsälenkkiä ja pidämme varikon ajopaikkoja kunnossa. Heinäkuun toinen viikonloppu on varattuna isolle poninäyttelylle eli kavioura ja tallialue ovat tuolloin suljettu. Näyttely alkaa lauantaina 10.7. ja päättyy sunnuntaina 11.7.2021.

No event found!