Close

Teivon Ravikoulun kerhot käynnistyvät viikolta 2

Vuonna 2022 Teivossa kerhoilee kolme eri kerhoa, kolmeen ryhmään jaettu ponikerho, hoitokerho sekä ravikerho. Kaikki kerhot ovat varattavissa Hopotista, kerhokausi käynnistyy viikolta 2.

Ponikerho (kolme ryhmää: 6-7-vuotiaat, 8-10-vuotiaat, 11-vuotiaat ja vanhemmat)
Ponikerho kokoontuu kerran viikossa omana kerhopäivänään kauden ajan. Ponikerhossa opitaan hevosten ja ponien perustuntemusta ja -käsittelyä, varusteita ja hoitoa kokonaisvaltaisesti. Satunnaisina kerhokertoina liikutamme myös poneja esimerkiksi ajaen tai ratsain, mutta ponikerho ei painotu ajoon eikä ratsastukseen.

Kevätkausi viikko 2 – viikko 21. Hiihtolomaviikolla (viikko 9) ei ole kerhoja. Kerhokauden hinta 90 € + Teivon ravinuorten vuosijäsenyys 25 €.

Hoitokerho (yli 8-vuotiaat lapset)
Hoitokerho kokoontuu kerran viikossa perjantaisin klo 15-16. Hoitokerhossa kerholaisille jaetaan kaudeksi Teivon Ravikoulun opetushevosista ja -poneista oma hoidettava, jota hoidetaan pareittain kerholaisten kesken. Hoitokerhon pääpaino on hevosten ja ponien hyvinvoinnista huolehtimisen opettelussa. Hoitokerhossa opiskellaan hevosten ja ponien perustuntemusta ja -käsittelyä, varusteita, ruokintaa, kengitystä ja hoitoa kokonaisvaltaisesti ohjaajien johdolla. Satunnaisesti liikutamme hoidettavia kerhokertojen aikana.

Kevätkausi viikko 2 – viikko 21. Hiihtolomaviikolla (viikko 9) ei ole kerhoa. Kerhokauden hinta 90 € + Teivon ravinuorten vuosijäsenyys 25 €.

Ravikerho (yli 8-vuotiaat lapset)
Ravikerho kokoontuu Teivon Ravikeskuksessa aina tiistairavipäivisin klo 17:30-19:00. Kerhokertojen aikana tutustutaan muun muassa raviurheiluun, ravipäivän käytöntöihin ja toimihenkilöiden tehtäviin, palkitaan ponilähtöjä ja tutustutaan ravipäivän kilpaileviin hevosiin ja niiden taustajoukkoihin.

Vuosi 2022 on jaettu kolmeen kauteen, kevätkausi (tammi-huhtikuu), kesäkausi (touko-elokuu) ja syyskausi (syys-joulukuu). Kerhokauden hinta on 50 € + Teivon ravinuorten vuosijäsenyys.

Lisätiedot: ravikoulu@teivo.fi.

No event found!