Close

TEIVON RADANKÄYTTÖ- JA OSALLISTUMISMAKSU VUONNA 2020

TEIVON RADANKÄYTTÖMAKSUT VUONNA 2020

Maksut (sis. alv 24 %):

  • 1-2 valmennettavaa hevosta, 78 e/vuosi
  • 3-10 valmennettavaa hevosta, 150 e/vuosi
  • yli 10 valmennettavaa hevosta, 300 e/vuosi

Lasku tulee Heppa-järjestelmän kautta niille, joilla on kotiratana Teivo. Jos haluat käyttöösi Cardu-palvelun, maksa lasku, ilmoita meille puhelinnumerosi ja lataa Cardu-palvelu, niin saat sähköisen kaviouran käyttäjän kortin ja tietoa kaviouran aukiolosta suoraan älypuhelimeesi.

 

Teivon kaviouran käyttömaksun suorittamalla saat hevosillesi ilmaisen osallistumisoikeuden Teivon kauden 2020 harjoitusraveihin. Muilta harjoitusravimaksu on 10 euroa/hevonen/kerta.

 

Teivon ravikeskuksen alue kavioura mukaan lukien on harjoituskäytössä vuonna 2020 käytännössä lähes aina, pois lukien kilpailujen ja mahdollisten muiden tapahtumien aiheuttamat rajoitukset.

 

Rata on suljettu harjoitusajolta lauantai- ja sunnuntairavien aamuna, arkiravipäivinä klo 13 alkaen ja keskiviikkoisin klo 14 alkaen. Muina aikoina rata on auki, ellei muuta ilmoiteta.

 

Pimeämpänä vuoden aikana kaviouralla on yleensä torstai-iltaisin myös ratavalaistus klo 20 saakka, alakatoksen alueella klo 20.45 saakka.

 

Jos vuosittaista radankäyttömaksua ei ole maksettu, kaviouran käytöstä ja maksusta pitää sopia erikseen.

 

 

 

TEIVON TOTORAVEIHIN OSALLISTUMISMAKSU vuonna 2020 on 10 euroa

Vuonna 2020 Teivon totoravien osallistumismaksu on 10 euroa. Otamme 1.1.2020 käyttöön osallistumismaksupalvelun, joka korvaa laskutussopimukset. Uusi palvelu antaa mm. mahdollisuuden siihen, että omistaja maksaa suoraan osallistumismaksun.  Palvelua voi käyttää hevosen valmentaja, omistaja tai tarvittaessa muu taho. Palvelussa on käytettävissä kaikki yleiset maksutavat ja radan sisäänkirjoitus saa automaattisesti tiedon maksusta. Palveluun ei tarvitse rekisteröityä, eikä kirjautua erillisillä tunnuksilla. Yhdellä kertaa voi maksaa useamman hevosen osallistumismaksun, yhdelle tai useammalle ravipäivälle. Sivuston osoite on www.osallistumismaksu.fi. Linkin palveluun löytää uudesta Oma Tallista, Hippoksen verkkosivuilta ja raviratojen verkkosivuilta. Palvelun tekninen toteuttaja on SecuryCast Oy yhdessä Hippoksen kanssa.

Teivossa valjastushalli- ja katospaikat kuuluvat osallistumismaksuun. Osallistumismaksu otetaan myös opetus- ja koelähdön hevosilta. Ponilähdöistä osallistumismaksua ei peritä.

Lisätietoja

TAMPEREEN RAVIRATA OY

Päivi Lehtonen

040-7795583

No event found!