Close

TEIVON KAVIOLIIGA-RAVIT LAUANTAINA 21.12.

Teivon raveissa oli kuudenteen lähtöön saakka sankka sumu, ja tuomarit tekivät työtään myös autoissa kaviouran ulkoreunoilla sekä tarkkailuauton uralla sisäkentällä. Näin raveja ei tarvinnut keskeyttää. Myös lähtöjen selostustyö hoidettiin takasuoralla liikkuvasta autosta.

Kuudennen lähdön startissa sattui valitettava onnettomuus, jossa etummainen hevonen jäi lähtötilanteessa paikalleen ja takaa tullut hevonen juoksi sen päälle. Kaksi ohjastajaa putosi rataan ja toinen hevosista pääsi irti. Tilanne saatiin nopeasti hallintaan. Antti Veteläinen ja Ari Moilanen kävivät ensiavun tarkastuksessa. Ari Moilanen ajoi loppuraveista jo kilpaa, ja Antti Veteläinen lähetti terveiset ravikansalle: ”Kunnossa ollaan, mutta huomenna voi tälli tuntua!” Onnettomuudessa olleet hevoset jäivät pois lähdöstä, kävivät eläinlääkärin tarkastuksessa ja näyttivät selvinneen pintanaarmuin.

Loppuraveista sumu hälveni ja viimeiset lähdöt päästiin ajamaan ilman erikoisjärjestelyitä.

Teivo toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa ja onnea tulevaan vuoteen! Teivossa vuoden ensimmäiset ravit ajetaan tiistaina 7. päivä tammikuuta.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Päivi Lehtonen, puh. 040 779 5583

No event found!