Close

Teivon ja yhteistyökumppaneiden verkkoluennot

Teivon Ravikeskus järjestää yhdessä SRL Hämeen, Hämeen hevosjalostusliiton ja Hämeen hevosenomistajien kanssa hevosiin liittyviä luentoja. Luennot järjestetään koronaviruksen vuoksi verkkoluentona. Seuraava luento järjestetään maanantaina 16.11. klo 18-20, aiheena paras mahdollinen palautuminen treenikaudella ja kisoissa.

Hevosen palautuminen on tärkeä tekijä myös treenikaudella, kilpailukaudesta puhumattakaan. FT Susanna Kinnusen mukaan siitä ei voi koskaan puhua tarpeeksi. Tule kuulemaan verkkoluento palautumisesta maanantaina 16.11.2020 alkaen kello 18. Luennon pituus on arviolta kaksi tuntia. Luennon hinta on viisi euroa.

Ilmoittaudu täällä: https://tapahtumat.ratsastus.fi/hame/paras-mahdollinen-palautuminen-treenikaudella-ja-kisoissa-2020/-osallistujat

Susanna kertoo palautumisesta, että siinä nestetasapainon ja sen säilyttämisen merkitys on todella suuri. ”Hevonen menettää hikoillessaan ihan jäätävän paljon vettä, mutta hien koostumuksesta johtuen, myös todella paljon suoloja. Paljon enenmmän kuin esimerkiksi ihminen, jonka hiki on paljon laimeampaa.” Luennolla puhutaan myös suolan määrästä ja siitä, miten sekä miksi nuolukivi ei riitä hevosen suolan lähteeksi. Hevosen lämmönsäätelymekanismit ja lämmönsäätelyyn vaikuttavat tekijät on hyvä tuntea, jotta ymmärtää sen vaikutukset neste- ja elektrolyyttitasapainoon.

Luento on toinen osa Hevostietokeskuksen asiantuntija Susanna Kinnusen luennoista. Ensimmäinen osa käsitteli nuoren hevosen valmennusta. Kinnunen on myös väitellyt hevosen valmennuksesta.

Ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 11.11.20.

OHJEITA
Saat maksun jälkeen sähköpostiisi kuittauksen, että ilmoittautuminen tuli perille. Ilmoittautumisajan jälkeen antamaasi sähköpostiin tulee luennon linkki.
TARKISTA päivää ennen luentoa, että linkki on saapunut. Ellei, niin tarkista roskaposti, antamasi osoite ja kysy osoitteesta hame@ratsastus.fi
Viestiä voi myös SRL Hämeen tai järjestäjien Facen sivulla.

No event found!