Close

Teivon hallitukseen nuorisolle oma edustaja

Tampereen Ravirata Oy:n hallitukseen on valittu tiistain 22.8. hallituksen kokouksessa läsnä- ja puheoikeuden omaava nuorisoedustaja. Nuorisoedustajaksi on valittu monipuolisen hevosalan sekä Teivon taustan omaava 27-vuotias tamperelainen Anni Järvinen. Anni Järvinen on maatalous- ja metsätieteiden maisteri ja hänen on tarkoitus valmistua ensi kevään aikana Tampereen Yliopiston kauppatieteiden vastuullisen liiketoiminnan maisteriohjelmasta. Hallituksen nuorisoedustaja toimii myös Teivon nuorisovaliokunnan puheenjohtajana ja tämän Teivossa uuden valiokunnan kokoaminen on Järvisen ensimmäisiä asioita.

Tampereen Ravirata Oy:n viimeisin yhtiökokous mahdollisti päätöksellään Teivossa strategian mukaisen nuorisoedustajan valinnan  ja hallitus täytäntöönpani yhtiökokouksen linjauksen tiistain 22.8. hallituksen kokouksessa. Teivon valinnassa noudatettiin Euroopan yleistä linjausta, jonka mukaan nuorisoedustajaksi katsotaan enintään 29-vuotiaat henkilöt. Valittu nuorisoedustaja vahvistetaan vuosittain Teivon hallituksen järjestäytymiskokouksessa, yhtiökokouksen jälkeen ja valittavan henkilön tulee olla 18-29-vuotias.

– Askeleittain on hienoa huomata, että saamme Teivon strategiaan kirjattuja asioita eteenpäin ja erityisesti lajin nuorisonäkökulmaa vahvemmin osaksi päätöksentekoa. Järvisellä on vahva koulutustausta muun muassa vastuullisuuden parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus hevosalasta, joten olen erittäin tyytyväinen, että tällaiseen uuteen luottamustehtävään löytyi vaikuttamisesta kiinnostunut nuori tällaisella taustalla, vahvistaa Tampereen Ravirata Oy:n puheenjohtaja Asko Koskinen.

Teivossa on toiminut vuodesta 2021 yksi Suomen kahdeksasta ravikoulusta. Teivon ravikoulussa on toimintaa päivittäin ja raviurheiluun pääsee tutustumaan ja valmentautumaan ravikoulussa niin aikuiset kuin lapset. Teivon ravikoulun toimintaan on tänä vuonna tähän mennessä osallistunut yli 1200 lasta ja nuorta sekä noin 300 yli 16-vuotiasta nuorta ja aikuista.

– Isoisäni Pekka Mäkelän kautta olen hevosiin hurahtanut ja Teivossa olen suorittanut poni- ja hevosajolupakurssit. Oman hevosen Nemea Katon kanssa kanssa on saavutettu Kriteriumin finaalipaikka ja olen Teivon ravikoululla viime talvena ohjannut kurssejakin. Vaikuttaminen ja kehittäminen kiinnostaa, joten nuorisopuolen, mutta myös koko Teivon toiminta kiinnostaa nyt tämän luottamustehtävän kautta kyllä, taustoittaa uusi nuorisoedustaja Anni Järvinen.

Lisätietoja,

Asko Koskinen, Tampereen Ravirata Oy, puheenjohtaja, p. 050 517 5471

Elina Hirvonen, Tampereen Ravirata Oy, toimitusjohtaja, p. 050 3018 258

No event found!