Close

Tarkkailuauton ura käytössä lämmittelyssä

Uutta! Ravipäivinä on mahdollista verrytellä hevonen myös radan keskellä olevassa vanhan tarkkailuauton uralla. Hevosia verrytellään keskiringissä vain kilpailusuunnan vastaisesti eli ”väärinpäin”. Rinnakkain ei saa ajaa. Verryttely samoin ravikilpailusäännöin kuin kaviouralla. Keskirinkiä voi käyttää ainoastaan verryttelyajossa lähtöjen välissä ja sieltä tulee poistua viimeistään siinä kohtaa, kun seuraavan lähdön hevoset tulevat esittelyyn.

Keskirinkiin siirrytään suoraan varikkoalueen portista kaviouran yli. Keskirinkiä käyttävien on ehdottomasti tarkkailtava radan tapahtumia, jotta poistuttaessa ei synny vaaratilanteita kilpailusuuntaisesti radalla verryttelevien kanssa. Keskiringin poistumistien yhteydessä on pieni rinki, jonka voi tarvittaessa kiertää, jos keskiringistä ei pääse heti poistumaan.

Keskirinki on kunnostettu samoin kuin varikkoalue  ja siksi siinä voi verrytellä vain hiljaista vauhtia. Tuomaristo saa lopettaa verryttelyn sisäkentällä välittömästi, jos joku ajaa liian lujaa tai muuten rikkoo sääntöjä. Keskiringissä noudatetaan samoja sääntöjä kuin muutoinkin radalla lämmitettäessä.

Toivomme, että keskirinkiä uskalletaan hyödyntää heti huomisissa raveissa, jotta säästämme kaviouraa.

No event found!