Close

Seuraavat ravit ilman yleisöä

Kiristyneiden koronavirusrajoitteiden vuoksi Teivon 6.12. ja 15.12. ravit kilpaillaan ilman yleisön läsnäoloa viruksen leviämisen estämiseksi. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätös on voimassa 21.12. asti, joten tilanteen parantuessa on mahdollista, että saisimme ottaa yleisöä 22.12. ja 29.12. raveihin.

Paikalle tulevia kilpailijoita ja toimihenkilöitä pyydämme huomioimaan ohjeistukset, käyttämään maskia sisätiloissa, huolehtimaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Tallialueelle pääsevät ravien aikana vain kilpailujen kannalta välttämättömät henkilöt: valmentaja, hoitaja, ohjastaja, mahdollinen hevosauton kuljettaja ja radan toimihenkilöt sekä etukäteen akkreditoituneet median edustajat. Esimerkiksi hevosten omistajia emme voi valitettavasti päästää tallialueelle. Toivomme asiakkaidemme ymmärtävän tilanteen, alueelle ei tule pyrkiä väkisin, jotta saamme turvattua ravien jatkumisen. Ravit voi seurata suorana Veikkauksen TotoTV:stä.

Välttämättömät median edustajat voivat akkreditoitua radalle ennakkoon 4.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen viena.kauppi@teivo.fi.

No event found!