Close

Riina Rekilä Teivon hallitukseen

Hevosalan monitoiminainen eläinlääkäri, hevoskasvattaja, hevosenomistaja ja ravivalmentaja Riina Rekilä, 38, valittiin maanantaina Tampereen Ravirata Oy:n yhtiökokouksessa uutena jäsenenä yhtiön hallitukseen.

  • Panokseni Teivon kehittämisessä liittyy varmaankin juuri alan monipuoliseen tuntemiseen. Juuri tätä puolta minua hallintoon mukaan esittäneet tahot painottivat kysyessään suostumustani, kertoo Riina Rekilä.

Riina Rekilä valittiin hallitukseen Ruotsiin muuttaneen Mika Forssin tilalle. Muilta osin hallitus jatkaa entisessä koonpanossa eli kuusi muuta jäsentä ovat Marko Lähteenmäki, Jukka Heiskala, Ari Kuronen, Unto Vesa, Sakari Lisma ja puheenjohtajana edelleen jatkava Matti Mahlamäki.

  • Teivo on elänyt viime vuodet niin ravikentän murroksessa kuin puolustaessaan olemassaoloaan Tampereen ja Ylöjärven rajalla kovia aikoja. Tässä puristuksessa olemme kuitenkin kolme perättäistä vuotta tehneet positiivisen tilinpäätöksen. Vähitellen alkaa myös entistä enemmän löytyä ymmärtämystä Teivon olemassaololle nykypaikallaan ja jopa uusia kumppaneita modifioidessamme perinteisestä ravi- ja valmennuskeskuksesta 2040-luvun tapahtumakeskusta, jossa hevosella ja aveilla on keskeinen sija, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Päivi Lehtonen Teivon nykytilanteesta.
No event found!