Close

Ravivuoden kohokohta Kriterium lauantaina 2.10.

Tampereen ravivuoden kohokohta, Kriterium-ravit, kilpaillaan Teivossa lauantaina 2.10!

Klassisena Kriterium-päivänä maan parhaat 3-vuotiaat lämminveriset ja 4-vuotiaat suomenhevoset tavoittelevat ikäluokan kruunua, Kriterium-voittoa! Jännitettävää riittää myös päivän muissa huippulähdöissä, joita ovat mm. lämminveristen Tammer-ajo ja suomenhevosten Erilo-juoksu. Päivän aloittaa ponien oma Ponikriterium. Tule kokemaan ja aistimaan suurkilpailuiden tunnelma! Kriterium-voitto on jokaisen hevosihmisen unelma, tule katsomaan keiden haaveet käyvät todeksi tänä vuonna!

Ravintola Grand Prix on myyty lopppuun, mutta Ravintola Paalupaikkaan mahtuu! Paalupaikkaan myydään 47,5 euron ravintolapaketteja, johon kuuluu sisäänpääsy alueelle ja ravintolaan, oma pöytäpaikka sekä ruokailu noutopöydästä. Ravintolapaketin voi ostaa Teivo Shopista (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta). Ravintolapaketit ovat myynnissä 1.10. klo 16 asti, jonka jälkeen ravintolapaikkoja voi tiedustella puhelimitse numerosta (03) 3154 8352 tai paikan päällä raveissa. Liput Teivo Shopista 16,5 €, portilta 17 €. Alle 18-vuotiaat maksutta.

Perheen pienimmätkin viihtyvät raveissa varmasti, lapsille poniratsastusta ja -ajoa lasten ulkoleikkipaikalla, lasten sisäleikkipaikalla mm. hevosenkenkien maalausta ja muuta mukavaa askartelua. Lasten ohjelma on maksuton.

Lämpimästi tervetuloa Teivoon!

Yhteistyössä GLi, HögforsGST, Wania Racing, D-Kulma, Delete, Tampereen Ajopelit, Tampereen Kaupunki, KR-Airshaft, Okay’s Finland ja Mainosherva

No event found!