Close

Ravivuoden kohokohta Kriterium lauantaina 2.10.2021

Tampereen ravivuoden kohokohta, Kriterium-ravit, kilpaillaan Teivossa lauantaina 2.10.2021 klo 13!

Klassisena Kriterium-päivänä maan parhaat 3-vuotiaat lämminveriset ja 4-vuotiaat suomenhevoset tavoittelevat ikäluokan kruunua, Kriterium-voittoa! Jännitettävää riittää myös päivän muissa huippulähdöissä, joita ovat mm. lämminveristen Tammer-ajo ja suomenhevosten Erilo-juoksu. Päivän aloittaa ponien oma Ponikriterium klo 12.30. Tule kokemaan ja aistimaan suurkilpailuiden tunnelma! Kriterium-voitto on jokaisen hevosihmisen unelma, tule katsomaan keiden haaveet käyvät todeksi tänä vuonna!

Ravintola Grand Prix on myyty lopppuun, mutta Ravintola Paalupaikkaan mahtuu! Paalupaikkaan myydään 47,5 euron ravintolapaketteja, johon kuuluu sisäänpääsy alueelle ja ravintolaan, käsiohjelma, oma pöytäpaikka sekä ruokailu noutopöydästä. Ravintolapaketin voi ostaa Teivo Shopista (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta). Ravintolapaketit ovat myynnissä 1.10. klo 16 asti, jonka jälkeen ravintolapaikkoja voi tiedustella puhelimitse numerosta (03) 3154 8352 tai paikan päällä raveissa. Liput Teivo Shopista 16,5 €, portilta 17 €. Alle 18-vuotiaat maksutta.

Perheen pienimmätkin viihtyvät raveissa varmasti, lapsille poniajelua lasten ulkoleikkipaikalla, lasten sisäleikkipaikalla mm. hevosenkenkien maalausta. Lasten ohjelma on maksuton.

Ravien jälkeen ei ole kiire kotiin, sillä Bar Sammio jatkaa palvelemista ja näyttää mm. Ruotsin ravit.

Tulethan paikalle vain terveenä viranomaisten ohjeita noudattaen!

Lämpimästi tervetuloa Teivoon!

Yhteistyössä GLi, HögforsGST, Delete, KR-Airshaft, Wania Racing, Okay’s Finland, Vanttilan Muovi, Kurun Kuljetus, Mainosherva, Tampereen Ajopelit, Business Tampere – Visit Tampere ja D-Kulma.

No event found!