Close

Ravikoulun kevään kalenteri julkaistu

Teivon Ravikoulun kevään kalenteri on julkaistu sekä aikuisten että lasten osalta! Uutuutena ovat aikuisten ja lasten kurssit, joiden avulla on mahdollista kehittyä oman osaamistason mukaan aivan alkeista jopa kilpatasolle saakka.

Aikuisille on kurssien lisäksi tarjolla on yksityistunteja sekä kärryillä että monténa. Yksityistunnin voi myös halutessaan ottaa jopa kolmelle hengelle samaan aikaan. Aikuisten ajon pienryhmätunnit jäävät kalenterista pois, montéa on edelleen mahdollista harrastaa pienryhmissä tai yksityistunneilla.

Lapsille tarjolla on kurssien lisäksi kolme erilaista kerhoa, ponikerho kolmeen ryhmään jaettuna, ravikerho tiistairavipäivisin sekä hoitokerho. Lisäksi lapsille on tarjolla päiväleirejä loma-aikoina sekä yksityistunteja.

Ravikoulun palvelut voi kätevästi varata Hopotissa. Hopotissa valittu palvelu maksetaan heti ja esimerkiksi kerhoa varattessa yksi varaus sisältää kaikki kauden kerhot (esim. ponikerho 19 kerhokertaa). Hopotiin tästä.

Mikäli haluat ostaa ravikoulun lahjakortin tai varata ponisynttärit tai elämysajon, ota yhteyttä ravikoulu@teivo.fi.

Meillä voit maksaa myös Smartumin liikuntasetelillä, Edenredin virikesetelillä tai Eazybreakilla! Valitettavasti nämä maksutavat eivät toimi Hopotissa, joten ota yhteyttä ravikoulu@teivo.fi.

No event found!