Close

Ravigaalan liput myynnissä Teivo Shopissa

Ravivuoden 2021 parhaat palkitaan Ravigaalassa Tampere-talossa lauantaina 22. tammikuuta 2022. Lipunmyynti tapahtumaan on nyt avattu.

Liput Ravigaalaan ovat myynnissä Tevo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike) Lipun hinta on 98 euroa, ja se sisältää gaalaohjelman, juhlamenun pöytiin tarjoiltuna sekä toimituskulut. Lippuja on rajoitettu määrä.

Ravigaala takaa elämyksellisen tunnelman yhdessä vuoden menestyjien kanssa. Palkintojen jakoa seurataan nauttien laadukkaasta kolmen ruokalajin illallisesta. Ravigaalassa raviväki saa vielä kerran nauttia vuoden 2021 parhaista ravihetkistä ja ravivuoden menestyjät saavat oman hetkensä gaalayleisön edessä.

Kello 20.30 alkavan Ravigaalan juontavat Lauri Hyvönen ja Nelly Korpikoski.

Ravigaalan yleisöäänestykset alkavat joulukuussa, tänä vuonna äänestyksen kategorioina ovat Vuoden hevonen ja Vuoden sykähdyttävin ravihetki. Palkittavat hevoset sekä raviurheilijat päättää, ja ehdokkaat yleisöäänestyksiin asettaa Ravitoimittajat ry:n hallitus.

Ravigaalan menu

Alkumalja
~
Maa-artisokkakeittoa, yrttiöljyä, kateleipä
~
Häränsisäfileetä ja punaviinikastiketta, perunagratiini
~
Suklaakakkua ja vadelmaa, luomukahvi, luomutee
~
Menu sisältää ruokajuomat (2 kaatoa).

Ravigaalan juhlamenusta on saatavilla myös kasvisvaihtoehto.

Muista myös Gaalaravit gaalapäivänä klo 13 Teivossa! Gaalaraveihin rakentuu vuoden 2020 tapaan oma kampaamo ja meikkaamo, joten voit helposti kaunistautua gaalaan raveissa!

Lue lisää Ravigaalasta

No event found!